Priče zaljubljenih knjiga

Priče zaljubljenih knjiga - Stahuljak, Višnja | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stahuljak, Višnja
DIMENZIJA
9,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Priče zaljubljenih knjiga.pdf
ISBN
8249987166276

OPIS

Knjiga priča Višnje Stahuljak, naše istaknute spisateljice za djecu i odrasle, sadrži neke već poznate, djeci omiljene priče poput “Kućice sa crvenim šeširom”, ali najveći dio čine dosad neobjavljene priče koje odlikuje zanimljiv, duhovit sadržaj, ali i duboko promišljanje o životu. Knjigu je ilustrirao varaždinski slikar Željko Prstec.

Nef + e-Knjiga. 50 HIT KNJIGA ZA DAN ZALJUBLJENIH I DAN ŽENA. Čarobna knjiga ove godine objedinjuje praznik ljubavi i praznik žena u jedinstvenoj i izvanrednoj akciji.

Čak 85 nezaboravnih pripovijedaka - od onih iz Biblije, preko klasika grčke i rimske mitologije, pa sve do legendi dalekih naroda ... Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. Svjetska premijera zakazana je na Dan zaljubljenih 14. veljače na televiziji ARTE, istovremeno u Njemačkoj i Francuskoj.

POVEZANE KNJIGE