Reumatični kišobran i još deset pričokaza

Reumatični kišobran i još deset pričokaza - Horvat-Vukelja, Željka | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Horvat-Vukelja, Željka
DIMENZIJA
8,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Reumatični kišobran i još deset pričokaza.pdf
ISBN
6646133774336

OPIS

Pričokaz je novi pripovjedačko-scenski oblik, kombinacija pripovijedanja i scenske igre. U pričokazu se priča kazuje uz pomoć oživljenih predmeta: čarapa, štipalica za rublje, rukavica, glazbala, zidnog metra i sl. Pričokaz je svojevrsni nastavak tradicije pripovijedanja narodnih priča pred manjim ili većim auditorijem, samo što je pričokaz – u duhu današnjeg vremena- kraći i tematski raznovrsniji od nekadašnjih narodnih priča, bajki i pošalica. Uz Reumatični kišobran objavljeni su pričokazi Rasplesane štipalice, Zubati novčanik, Suvenir, Škola hulahupkiranja, Ljepljiva priča, Plave i Žute, Pet oblutaka, Metar i Metrica, Dogodilo se na koncertu i Darežljiva bilježnica te lutkarski i glazbeni igrokaz Reumatični kišobran .

Pretraži. Rezultati pretrage Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet.

Pričokaz je svojevrsni nastavak tradicije pripovijedanja ... Reumatični Kišobran i Još Deset Pričokaza: Biblioteka: Školska Knjiga: Opis proizvoda. Pričokaz je novi pripovjedačko-scenski oblik, kombinacija pripovijedanja i scenske igre.

POVEZANE KNJIGE