Ripley’s Vjerovali ili Ne!

Ripley’s Vjerovali ili Ne! - Grupa Autora | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
5,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Ripley’s Vjerovali ili Ne!.pdf
ISBN
4665156715772

OPIS

Iz sadržaja:Izvan granica shvatljivogČudesna Zemlja Nevjerojatne životinje Tijelo i um Čuda znanosti Umjetnost i zabava Zabava i igre Izvan granica vjerovanjalndex Zahvale

... Svjetski autoritet za čudne stvari donosi vam zbirku nevjerojatnih, grotesknih i bizarnih priča… Saznajte sve o ljudskom panoramskom kotaču, kaputu od dlaka na prsima, morskom psu pronađenom u njujorškom metrou, čovjeku koji živi kao leopard i mnoštvu drugih neobičnih stvari. RIPLEY'S - VJEROVALI ILI NE! Ovo je jedna od onih knjiga s kojom ne možete pogriješiti! Svjetski autoritet za čudne stvari donosi vam zbirku nevjerojatnih, grotesknih i bizarnih priča… • Ljudski panoramski kotač • Kaput od dlake na prsima • Morski pas pronađen u njujorškom metrou Jedan od ponosa muzeja: najveći svjetski model izrađen od šibica - Rolls Royce iz 1907, izrađen od milijun šibica, kojemu rade svjetla RIPLEY'S - VJEROVALI ILI NE! 30/04/2016 Akademija Art; KNJIGA; VELIKANI POVIJESTI ur. Martin Zimmermann.

Vjerovali ili ne Ripleyju! izvorno je nosio naziv Champs and Chumps. 2.

POVEZANE KNJIGE