Hrvati na europskim nogometnim prvenstvima

Hrvati na europskim nogometnim prvenstvima - Cvijanović, Mijo | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cvijanović, Mijo
DIMENZIJA
9,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvati na europskim nogometnim prvenstvima.pdf
ISBN
9240123061099

OPIS

Intervjui s igračima i izbornicima, statistike, popisi igrača, atraktivne fotografije i karikature igrača s potpisima hrvatskih nogometnih asova. “Hrvati na europskim nogometnim prvenstvima” priča je o svim EP-ima, od 1960. do 2004. godine, ispričana ponajviše svjedočenjima hrvatskih nogometaša, koji su nastupali na njima – od najtrofejnijeg hrvatskog nogometaša svih vremena dr. Željka Matuša (igrao 1960.) do Dade Prše (igrao 2004.). Svoje ispovijesti nam kazuju i hrvatski izbornici Miroslav Ćiro Blažević i Otto Barić, a o EP-u u Austriji/Švicarskoj 2008. pripovijeda nam sadašnji izbornik Slaven Bilić. Uz povijest EP-a, od ideje do ostvarenja, s vremeplovom najzanimljivijih detalja sa svih prethodnih prvenstava, ponuđena je i pouzdana statistika (svi rezultati, svi sastavi finalista, najbolji strijelci itd.) uz poseban abecedarij svih hrvatskih igrača koji su igrali na EP-ima (s brojem nastupa i postignutih golova). Uz brojne fotografije, draž ove knjige zacijelo je i u karikaturama njena autora, s potpisima portretiranih asova.

Dobrodošli! Antikvarijat Mali Neboder koristi kolačiće koji omogućuju prikazivanje web stranice. Knjiga autora Miše Cvijanovića «Hrvati na europskim nogometnim prvenstvima» zamišljena je kao svjedočanstvo o pokoljenjima hrvatskih nogometnih velikana. Donosi priču o svim EP-ima, od 1960.

Mišo Cvijanović autor je knjiga "Đir po Korzu", u kojoj su objedinjene istoimene kolumne iz "Novog lista" te "Hrvati na europskim nogometnim prvenstvima". >>Pogledajte video: Novinarstvo u sudnici Spisak strijelaca na svjetskim nogometnim prvenstvima; Reference.

POVEZANE KNJIGE