Hrvatski bog s Marsa

Hrvatski bog s Marsa - Raos, Predrag | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Raos, Predrag
DIMENZIJA
3,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatski bog s Marsa.pdf
ISBN
9975609827092

OPIS

Satiričan i duhovit, Raos u HRVATSKOM BOGU S MARSA zeza na račun ljudske gluposti kad su u pitanju posjetitelji iz svemira… Strepite! Jer…ONI SU TU! Mali i veliki, čak i srednji – zeleni, ali i plavi, crveni, ljubičasti i sasvim bez boje (ti su najgori). Iznad nas, pokraj nas i svud oko nas. I svašta im je na pameti – ili im nije ništa, što je još gore. Ponekad mi ne znamo što hoće, ponekad to ne znaju ni sami, no sve se redovito završava na neugodno sličan način. Od kojih je propast svijeta najvjerojatniji scenarij. Nemate paranoju? Jedinstvena prilika da je steknete! I pritom se besmrtno zabavite. Uživajući u besmrtnom peru klasika znanstvene fantastike.

Iz unutrašnjosti knjige . Što ljudi govore - Napišite recenziju.

Kad je 1922. Miroslav Krleža po prvi put objavio svojih sedam pripovijedaka o domobranskom životu u Velikom Ratu nije mogao ni sanjati da će se Domobranska Epopeja nastaviti još jednom od 41.

POVEZANE KNJIGE