Kako sam pobijedila rak

Kako sam pobijedila rak - Nussbaum, Elaine | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nussbaum, Elaine
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako sam pobijedila rak.pdf
ISBN
8342794717803

OPIS

Nevjerojatna priča žene koja je izliječila rak u terminalnoj fazi prirodnim putem Možete ozdraviti, riječi su koje je Shizuko Yamamoto uputila Elaine Nussbaum u trenutku kad su se prvi puta srele na makrobiotičkom zdravstvenom savjetovanju. Bilo je to tri godine nakon što joj je prvotno dijagnosticiran rak maternice koji je kasnije metastazirao na pluća i kosti te nakon tri pune godine izlaganja tijela invazivnim operacijama, kemoterapijama i zračenjima. I doista se to i dogodilo. Makrobiotičkom prehranom, shiatsu masažom, vježbanjem, snagom volje te podrškom obitelji i prijatelja pobijedila je rak u terminalnom stadiju. Ovo je njezina nadahnjujuća priča o izlječenju usprkos najcrnjim prognozama – od prvoga dana u bolnici, do agonije kroz koju je prolazila zajedno sa svojim najbližima i na kraju o pobjedi – koja budi nadu u svim oboljelima od raka, a također predstavlja još jedan dokaz da makrobiotika može biti iznimno učinkovita u liječenju ove podmukle bolesti. Elaine Nussbaum je nakon svog bolnog iskustva s rakom postala profesionalna nutricionistica i učiteljica makrobiotike. Nakon izlječenja, proučavala je, primjenjivala i poučavala makrobiotiku više od dvadeset godina te isto tako održavala zdravstvena savjetovanja u West Orangeu u New Jerseyju.

POGLEDAJ OSTALA ISLUSTVA IZLEČENIH. Kroz tri godine vratila je izgubljene kilograme, na peti kat sama nosi i po 25 kg tereta, bez problema optrči tri kilometra oko Bundeka u kojem se do prije mjesec dana redovito i kupala. - Moja je obitelj rizična.

Prehrana je bila dobra. Međutim, ubrzo sam otkrila da prehrana, sama po sebi, nije dovolj-na da zaustavi rak ili bilo koju drugu bolest.

POVEZANE KNJIGE