Kaubojske priče

Kaubojske priče - Leonard, Elmore | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Leonard, Elmore
DIMENZIJA
7,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Kaubojske priče.pdf
ISBN
2292225572728

OPIS

Kaubojske priče – U 3:10 za Yumu i drge priče s Divljeg zapadaVestern na papiru nikada nije umro – ta, pogledajte samo naše kioske, nakrcane tzv. kaubojskom pulp literaturom koja je ponosno preživjela nestanak Ninje, Hejzija i Luna kralja ponoći. A kaubojci na filmu? Unatoč nemirnom, ali uvijek uzbudljivom jahanju kroz povijest, uvijek su se vraćah čak i onda kada bi ih svi otpisali – bilo da su špageti eksploatacije zamijenile retro domoljublje Johna Waynea, bilo da su novodobne retro revizije nagrizle mit o poštenom revolverašu koji odlazi u zalazak sunca… Poznato je da je Tarantino kao tinejdžer zaluđen pisanjem Elmorea Leonarda ukrao njegov roman The Switch iz knjižare, ne bi li ga uhvatili i kaznili… Puno godina kasnije snimio je Jackie Brown prema Leonardovom romanu Rum-punč. Tarantino je pošteno platio i prava za adaptacije čak pet različitih Elmoreovih romana, a u toj hrpici naslova su njegove tipične priče o lopovluku, gangsterima, prevarantima, lakim ženama i teškim poslovima, pa sve do dobrih starih kaubojaca. Potonje, dakle, Leonard ne samo da je znao pisati, već je na njima i započeo svoju karijeru u svijetu slova, još tamo sredinom 20. stoljeća. Takva je i knjiga koju držite u rukama: prva zbirka legendarnih Leonardovih kaubojskih priča prevedena na hrvatski jezik. Zato, ugasite TV i mobitel, ohladite kompjuter i udobno se zavalite negdje gdje vam neće smetati zvukovi automobila. I krenite na putovanje Divljim zapadom…

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . ii elmore leonard kaubojske priČe broj stranica: 320 format: 14 x 20,5 cm uvez: tvrdi Kaubojske čizme koje trenutno možete pronaći na sniženju Zima još nije gotova - tako da ukoliko još niste pronašli kaubojske čizme za sebe, sada to možete učiniti na sniženjima! Kaubojske čizme - najpoželjniji komad sezone koji će se nositi i na proljeće, sada su dostupne i u high street rubrikama sa sniženim komadima. Da li među svojim prijateljima imate roditelje koji pricaju kaubojske pričice kako bi uzdigli svoju decu u očiam drugih? Tipa 1.

Sve češće odijeva kaubojske hlače, tipičnih motiva poput resica, ali neobične izrade - boja i materijala. Besplatna isporuka za porudžbine iznad 2.000 dinara. moja korpa.

POVEZANE KNJIGE