Muslimanski tinejđeri

Muslimanski tinejđeri - Bešir, R. Muhamed - Dr. Ekram | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bešir, R. Muhamed - Dr. Ekram
DIMENZIJA
3,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Muslimanski tinejđeri.pdf
ISBN
4871961116580

OPIS

Muslimanski tinejdžeri – današnja briga, sutrašnja nada Društvo nas uči da su tinejdžerske godine vrijeme školskih plesova, opijanja, zabavljanja, kockanja, i vrijeme u kojem otkrivamo pivo, drogu, seks, vrijeme u kojem otkrivamo sebe. Kažu nam da je to najbolje životno doba. Ova knjiga je za vas koji, uz Allahovu pomoć želite u svoje neovisne tinejdžere usaditi znanje, mudrost i dati im islamski cilj u koji će usmjeriti svoju energiju. Ovo je kjniga i za vas koji želite odgojiti djecu koja će biti sposobna odgojiti ummet.

Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Tako je govorio i radio Seid Smajkić, donedavni mostarski muftija i hercegovački imam Islamska zajednica u BiH svakako je jedan od ključnih čimbenika bošnjačke politike u ovoj državi. A jedan od angažiranijih i utjecajnih članova te zajednice donedavni je glavni imam za Hercegovinu i mostarski muftija Seid Smajkić.

To znači da o vjeruje da su Allahove riječi istina, i da je ovaj svijet u ... Islamski blagdani su svetkovine pripadnika islamske vjeroispovijesti. Najvažniji islamski blagdani su bajrami: ramazanski i kurban bajram i njih obilježavaju svi muslimani u svijetu.

POVEZANE KNJIGE