Smrt je došla prekasno

Smrt je došla prekasno - Bazdulj-Hubijar, Nura | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bazdulj-Hubijar, Nura
DIMENZIJA
9,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Smrt je došla prekasno.pdf
ISBN
5703968135748

OPIS

“Kazala sam mu i to da smo Igor i ja dva nesretnika, da nam je oboma život onakav kakav bi za neko malo dijete izgledao sasvim novi, neprijateljski svijet, te kako nikad nijedno od nas dvoje nećemo shvatiti što nas je to u jednom trenutku privuklo nedopus tivo blizu. Nije to ljubav, nije ni nalik ljubavi, ne bih mogla voljeti nekog ko nema ponosa, ni unutarnjeg mira, ni samopoštovanja, ni one uravnoteženosti koja počiva na čestitosti. A Igor ništa od toga nema i on bi to trebao znati bolje od mene, duže se poznaju. To je naprosto bio pokušaj da, kad je voda došla do grla, u onom jeftinom usputnom motelu, u uzajamnom zagrljaju isplivamo na površinu. A poslije,… to nisam bila ja, tek očajna žena što je spoznala da čovjek s kojim je vodila ljubav nije bio čovjek koga voli, bez nade da ga jednom može zavoljeti…”

Bajramović & J. Kovo: Kritika je došla pre...

Detta känns kusligt eftersom Ferida tror att hennes mor dog för 33 år sedan samtidigt som Ferida föddes. Kako je imala rizičnu trudnoću, ginekolog koji ju je pratio dao joj je treći put uputnicu za bolnicu. Obećala mu je da će otići sutradan, međutim u bolnicu je došla prekasno, 16 dana poslije.

POVEZANE KNJIGE