Šuma jorgovana

Šuma jorgovana - Lauretta, Il Bosco dei Lilla | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lauretta, Il Bosco dei Lilla
DIMENZIJA
10,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Šuma jorgovana.pdf
ISBN
2931018275733

OPIS

Riječ je o 25 priča koje su obogaćene ilustracijama u boji. Ono što priče sabrane u ovoj knjizi razlikuje od svih drugih književnih priča, jest činjenica da drugi svijet o kojemu one govore nije samo neki zamišljeni svijet, dočaran u mislima, onaj u koji čovjek obično projicira ono najnježnije i najprofinjenije što nosi u srcu i o čemu sanja i što bi želio naći u vlastitoj djeci, ali je u suprotnosti s postojećim i stvarnim svijetom, koji sebe smatra jedino stvarnim. To je svijet koji postoji i izvan onoga tko čita, ali koji se otkriva samo ulaženjem u vlastitu nutrinu, učeći čitati u vlastitom srcu. Ipak, riječ je o istinitim pričama koje također mogu slušati i djeca i u njima uživati, možda čak više nego odrasli. Svaki su put likovi, radnja i ambijent novi, svježi, spontani, izoštreni do te mjere da zadive, upravo onako kako se to od priča i očekuje. Poruka i priča nisu nastali odvojene, najprije jedna, pa onda druga. Ne treba se truditi da se poruci doda slika koja bi je obojila ili slici poruka koja bi je ojačala. Osjeća se da su te dvije stvari nastale zajedno, stopljene u jedno. I onda kad je riječ o bajkama kao pričama, kad pričanje prevagne nad porukom, to jednako izbija na razumljiv način koji pokazuje kako se živi u onom novom svijetu, pa se tako, moglo bi se reći, udiše atmosfera nevinosti i ljepote.

MARC zapis - ID: 279 ... DOBRO DOŠLI NA NAŠE WEB STRANICE. ŠUMA-OGRJEV d.o.o.

GRAĐANI ZABRINUTI Opasne zamke u šumama na sjeveru Hrvatske: 'To radi netko tko želi drugome zlo' 55. Motociklisti nisu željeli pred kameru, no poručuju da u šumama prijeti smrtna opasnost, a nitko ne kažnjava odgovorne.

POVEZANE KNJIGE