XXI.Stoljeće doba sudbonosnih

XXI.Stoljeće doba sudbonosnih - Mesarić, Milan | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mesarić, Milan
DIMENZIJA
4,97 MB
NAZIV DATOTEKE
XXI.Stoljeće doba sudbonosnih.pdf
ISBN
5398487816916

OPIS

“Ova knjiga kritički analizira bitne socijalno-ekonomske i kulturno-političke teme suvremenog svijeta (tržišni fundamentalizam, informatička revolucija, genetički inženjering, globalni terorizam…) i dramatično ukazuje na zabrinjavajuću putanju čovječanstva i naše civilizacije. Ovo nije štivo samo za ekonomiste, sociologe i političare, nego i neophodna literatura za svakog intelektualca koji traži – u poplavi raznovrsnih informacija – kompas koji će ga usmjeriti prema trajnim rješenjima.” -Ak. Vladimir Stipetić “Ne poznajem domaćeg autora koji, poput Mesarića, tako kreativno i kompetentno analizira i prezentira najsloženije društvene odnose i procese suvremenog svijeta. Ova knjiga od velike je koristi i za one koji studiraju i za one koji uče i za one koji istražuju i uče druge. Preporučujemo je kao temelj znanstveno-nastavnog i znanstveno-istraživačkog rada.” -Dr. Dragomir Vojnić

STOLJEĆE - Doba sudbonosnih izazova TVRDI UVEZ 24 CM ZAGREB 2008. 569 STR.

u klopku nacionalizma.18 Navedeno također implicira pažljivo razmatranje modela i alata koji se koriste u analizi postojećeg stanja, te nastalih i ... Milan MESARIĆ, XXI. stoljeće.

POVEZANE KNJIGE