Knjiga o dojenju

Knjiga o dojenju - Lothrop, Hannah | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lothrop, Hannah
DIMENZIJA
7,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjiga o dojenju.pdf
ISBN
1502351596692

OPIS

Knjiga o dojenju – Najiscrpniji priručnik za period dojenja Naše je tijelo na čudesan način opremljeno za dojenje djeteta. Pa ipak često čujemo da netko nije uspio dojiti. Hvala Bogu, poteškoće pri dojenju većinom počivaju na prilično konkretnim uzrocima, primjerice na nedovoljnoj podršci nakon poroda ili na zastarjelim savjetima o dojenju, no srećom to se može prevladati. U ovom iscrpnom priručniku Hannah Lothrop odgovara na temeljna pitanja pri konkretnim problemima. Ova knjiga svojim praktičnim savjetima pruža sigurnost i opuštenost, koju majke trebaju kako bi im dojenje bilo na radost. U knjizi su detaljno opisani i prirodni pomagači u procesu dojenja kao što su homeopatski pripravci, aromaterapija… Autorica neprestano naglašava kako je emocionalna stabilnost važna za refleks otpuštanja mlijeka. Dakle, ne opterećujte se i nastojte si uvijek osigurati vrijeme za opuštanje. Rani, intenzivni kontakt koji omogućuje dojenje od neprocjenjive je vrijednosti za odnos majke i djeteta te za djetetov tjelesni i emocionalni razvoj.

Izostane li to, početak dojenja može biti otežan. Knjiga »Naj otrok izbira pot" je knjižna uspešnica, ki razbije mit o tem, da bi morali biti otroci hranjeni na žlico, saj je prav spodbujanje otroka k samostojnemu hranjenju že od samega odstavljanja naprej najboljša popotnica za zdrav razvoj otroka. Dostavljamo i u SAD! Cijena dostave | Vrste plaćanja. +387 35 225 027.

Mislim da će mi ta knjiga i tekstovi sa portala - koji su btw. stvarno jako detaljni i dobri - biti dovoljni za teoretski dio :D a za praktični, hvala Bogu, tu je SOS telefon Knjiga Dojenje poklon za cijeli život je prva knjiga o dojenju u BiH namjenjena trudnicama, dojiljama, i zdravstvenim radnicima koji rade na podršci dojenju.

POVEZANE KNJIGE