Madonna – Poput ikone: potpuni životopis

Madonna – Poput ikone: potpuni životopis - O`Brien, Lucy | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
O`Brien, Lucy
DIMENZIJA
10,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Madonna – Poput ikone: potpuni životopis.pdf
ISBN
7772012036143

OPIS

MADONNA CICCONE je najbogatija pop-izvođačica svih vremena, te jedna od najvećih pop-ikona i vjerojatno jedna od najslavnijih žena na svijetu.U ovoj knjizi Lucy OBrien pripovijeda složenu priču o umjetnici koja je sebe uvijek iznova kreirala, dosežući vrhove top-ljestvica tijekom čitave svoje, gotovo tridesetogodišnje karijere. Pratimo Madonnin put od njezina teškog djetinjstva, preko burnog njujorškog razdoblja u njezinim dvadesetim godinama, skandala koji su vrhunac dosegli objavljivanjem autorske knjige Sex, sve do njezine faze »britanske lady« i usvajanja djeteta iz Malawija. Autorica je intervjuirala mnoge Madonnine prijatelje i suradnike – prijateljice iz srednje škole, glazbenike, producente, plesače i redatelje, te iznijela opširnu analizu Madonninih albuma.Potpuna Madonnina biografija daje fascinantan uvid u njezin život njezine intimne veze, te otkriva što je Madonnu motiviralo kao ženu i kao umjetnicu.

Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Academia.edu is a platform for academics to share research papers. Američki predsjednik John F. Kennedy ubijen je 22.

Broj predmeta # 3938851. Završava 18.02.2021.

POVEZANE KNJIGE