Na rubu noći

Na rubu noći - Miculinić Prešnjak, Vesna | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Miculinić Prešnjak, Vesna
DIMENZIJA
3,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Na rubu noći.pdf
ISBN
4081642052046

OPIS

Roman-prvijenac plodne riječke pjesnikinje u kojem su naglašeni autobiografski elementi i dokumentarnost. Glavni lik romana je Marta, osjećajna, mlada žena žena, kojoj se pojavljuje sljepilo te ona nakon promašenog braka, iz kojeg su joj ostale dvije djevojčice, u književnosti nastoji pronaći put izlaska iz vlastite krize te pronaći nove vrijednosti u svom životu. Autorica u romanu isprepliće poeziju, kritiku, eseje, putopise, dnevniče zapise…

Bivša i nekada slavna ruska tenisačica, Anna Čakvetadze, prije 13 godina bila je visokoplasirana peta na WTA ljestvici i to sa svega 20 godina.Očekivale su se od nje velike stvari i izgledalo je baš kao da ih može i ostvariti, ali preko noći joj se srušio cijeli svijet. Noći su nam traumatizirane, bez sna, neizvjesnosti, budućnost u kojoj hitno moramo naći rješenje. Građani su na rubu strpljivosti i ljudskih mogućnosti normalnog čovjeka.

Jagode nemamo, jer one su ka i dite osjetljive, ko zna šta će s njima biti. ... Svi ljudi koji se kreću centrom, imat ćemo problem ako im padne na glavu cigla, crijep… Noći su nam traumatizrane, bez sna, neizvjesnosti, budućnost u kojoj hitno moramo naći rješenje.

POVEZANE KNJIGE