Pođimo u zemlju mašte (CD)

Pođimo u zemlju mašte (CD) - Seyffert, Sabine | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Seyffert, Sabine
DIMENZIJA
11,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Pođimo u zemlju mašte (CD).pdf
ISBN
6071395812545

OPIS

POĐIMO U ZEMLJU MAŠTE CD (skladbe za opuštanje) Putovanja iz mašte, zagonetke za opuštanje i priče za laku noćKoje dijete ne bi htjelo postati stablo koje pleše na vjetru?Koje dijete ne bi željelo postati list koji će sletjeti sa stabla? Djeca najprije trebaju naučiti pravilno disati kao bi mogla razviti koncentraciju i kreativnost! Povedimo ih u zemlju mašte! Vrijeme za opuštanje i sanjarenje Ova knjiga vodi djecu na ugodno putovanje zemljom mašte. Sadržava priče i zagonetke koje oslobađaju djecu duhovne i tjelesne napetosti te jačaju njihovo samopouzdanje. Dokazano je da su opuštena djeca uravnoteženija, radosnija, zdravija, lakše uče, bolje spavaju. Uz knjigu ide i glazbeni CD na kojem se nalaze skladbe za opuštanje. Skladbe na nosaču zvuka posebno su dobre: za ponovno uspostavljanje mirnoće nakon užurbanih i napetih situacija; za poticanje koncentracije i kreativnosti, pri crtanju i modeliranju; kao smislena potpora putovanjima iz mašte i vježbama opuštanja; kao pratnja vježbama joge ili autogenom treningu; kao ugodna pratnja pri čitanju priča… Vježbe disanja iz knjige: Izlet na more Zamisli da se nalaziš na prelijepoj pustoj plaži… Naravno da nisi zaboravio ponijeti svoju omiljenu veliku deku… Dok hodaš po plaži uživaš u miru koji ovdje vlada… Čuje se samo tiho žuborenje vode i pljuskanje malih valova… Razgledaj na trenutak uokolo i potraži mjesto na kojem se možeš sasvim udobno smjestiti na svojoj deki… Dok ležiš na deki promatraš male valove koji se nedaleko od tebe kotrljaju plažom… Valovi udaraju u obalu i vraćaju se u more sve dok na posljetku opet ne postanu valovi… mali valovi uvijek iznova rastu, oplakuju plažu i ponovno se vraćaju u more… Valovi ponovno dolaze mirno i ujednačeno… Možeš li osjetiti svoj dah… I tvoj dah je miran i ujednačen… Tvoj je dah sasvim miran i ujednačen poput valova koji zapljuskuju obalu… Ako želiš promatraj valove neko vrijeme… Sada se vrati ovdje u našu prostoriju i otvori oči. Uzmi si vremena koliko ti treba…

Facebook... Dva su načina igre: sa spuštenom kupolom za vožnju po svježem zraku ili sa zatvorenom kupolom za hladnije noći. Dugine boje, kotači koji se vrte i detalji daju posebnu čar ovom setu.

Kultura. Svet mašte i avantura - sa CD-om Svet mašte i avantura - sa CD-om Dvojezično, tekst u slikovnici i na audio CD-u je na srpskom i engleskom. Klub ku Zlatna medalja ide hongkonškim pokretnim stepenicama.

POVEZANE KNJIGE