Prirodno i zdravo mršavljenje

Prirodno i zdravo mršavljenje - Ortemberg, Adriana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ortemberg, Adriana
DIMENZIJA
9,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Prirodno i zdravo mršavljenje.pdf
ISBN
1211343611183

OPIS

Uz pomoć ove knjige rezultati će biti vidljivi već od prvog dana. I ne samo vidljivi, več i konačni. Dovoljno je da se okrenete našoj ukusnoj trpezi, a svakodnevnicu oplemenite s nekoliko jednostavnih vježbi. Najbolja knjiga za Skidanje viška kilograma! Knjiga obuhvaća: * Kure za čišćenje organizma * Jednadžbe za izračunavanje idealne težine * Program mršavljenja za svako godišnje doba * Savjete i vježbe koje potpomažu mršavljenje * Vodič kroz prehranu prema krvnim grupama

Dovoljno je da se okrenete našoj ukusnoj trpezi, a svakodnevnicu oplemenite s nekoliko jednostavnih vježbi. Najbolja knjiga za Skidanje viška kilograma!!! Knjiga obuhvaća: * Kure za čišćenje organizma * Jednadžbe za izrač… Autorica programa Prirodno mršavljenje mr.

Najbolja knjiga za Skidanje viška kilograma!!! Knjiga obuhvaća: * Kure za čišćenje organizma * Jednadžbe za izrač… Autorica programa Prirodno mršavljenje mr. sc.

POVEZANE KNJIGE