Ratnici

Ratnici - Harpur, James | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Harpur, James
DIMENZIJA
4,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Ratnici.pdf
ISBN
3168910923669

OPIS

Ratnici – Taktike, trijumfi i istina o najvećim borcima u povijesti Upoznajte proslavljene borce, od silovitih drevnih Asiraca do strašnih Zulua. U knjizi ćete pronaći opise bitaka, oružja i taktika. Saznajte kako su odgajali neustrašive Spartance i obučavali ih za rat od rođenja, te kako je Boudicca, strašna britanska ratnička kraljica, podigla ustanak protiv moćne rimske vojske. U knjizi ćete pronaći okrutne činjenice, opise brutalnih obreda i krvavih borbi, ali i otkriti pravo značenje riječi junaštvo, vojničku čast i požrtvovnost. Boreći se samostalno ili rame uz rame s drugima u čvrstim formacijama, ratnici su davali svoj život kako bi osvojili zemlje, gradove i carstva.

Bilo je to poput kratkog bljeska pred očima ... Ko su "Orbanovi ratnici"? Samo oko dvadeset odsto mladih Mađara glasa za vladajuću stranku Fides, piše "Dojče vele". Izvor: DW nedelja, 7.02.2021.

U knjizi ćete pronaći opise bitaka, oružja i taktika. Saznajte kako su odgajali neustrašive Spartance i obučavali ih za rat od rođenja, te kako je Boudicca, strašna britanska ratnička ... Izložba o vinkovačkim rokerima koji su postali ratnici Vukovara.

POVEZANE KNJIGE