Ratnici

Ratnici - Harpur, James | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Harpur, James
DIMENZIJA
10,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Ratnici.pdf
ISBN
8866422961729

OPIS

Ratnici – Taktike, trijumfi i istina o najvećim borcima u povijesti Upoznajte proslavljene borce, od silovitih drevnih Asiraca do strašnih Zulua. U knjizi ćete pronaći opise bitaka, oružja i taktika. Saznajte kako su odgajali neustrašive Spartance i obučavali ih za rat od rođenja, te kako je Boudicca, strašna britanska ratnička kraljica, podigla ustanak protiv moćne rimske vojske. U knjizi ćete pronaći okrutne činjenice, opise brutalnih obreda i krvavih borbi, ali i otkriti pravo značenje riječi junaštvo, vojničku čast i požrtvovnost. Boreći se samostalno ili rame uz rame s drugima u čvrstim formacijama, ratnici su davali svoj život kako bi osvojili zemlje, gradove i carstva.

Piše: Sportske novosti Objavljeno: 04. veljača 2021.

veljača 2021. 08:54. dugini ratnici Kada Zemlja postane bolesna i kada ribe i životinje počnu umirati, doći će pleme ljudi sastavljeno od svih naroda, svih uvjerenja i boja, i pretočit će svoju vjeru u djela, ane samo u riječi, i zemlja će ponovo biti zelena i sklad će se vratiti na naš planet. Bili jednom ratnici - Snažna i potresna drama koja prikazuje raspad jedne maorske obitelji - Pogledajte video i opis za film Bili jednom ratnici (Once Were Warriors) Jedina konkurencija banu Jelačiću: 'Ratnici' koje su Zagrepčani dočekali otvorenih ruku.

POVEZANE KNJIGE