Riblja kuharica

Riblja kuharica - Kauzlarić, Boris | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kauzlarić, Boris
DIMENZIJA
10,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Riblja kuharica.pdf
ISBN
1240735652660

OPIS

RIBLJA KUHARICA sadrži probrane i iskušane recepte za pripremanje ukusnih jela od brojnih vrsta morskih i slatkovodnih riba, mekušaca, rakova i školjki. Knjiga je sastvaljena od tradicionalnih recepata iz svih naših krajeva, ali i od novih recepata koji pokazuju koliko su velike mogućnosti u pripremanju jela od ribe i ostalih plodova kojima obiluju naše more, rijeke i jezera. U knjizi ćete naći i savjete za kupnju kvalitetne i svježe ribe, tehnike čišćenja i filetiranja ribe, a svaki recept je popraćen fotografijom posluženog jela. Vjerujemo da će ova knjiga obogatiti Vaš jelovnik i pomoći Vam da pripremite raznolika, ukusna i zdrava jela od ribe.

Priprema riblje juhe. 1 kg različite bijele ribe (škarpina, grdobina, ugor i sl.) 1/2 dl maslinovog ulja 20 dag mrkve 1 korijen celera 2 korijena peršina 1 mala glavica luka 2 režnja češnjaka 2 lovorova lista papar u zrnu sol. U Ribljoj kuharici nalaze se probrani i iskušani recepti za pripremu ukusnih jela od brojnih vrsta morskih i slatkovodnih riba, mekušaca, rakova i školjki.

Troškove dostave snosi kupac. Riblja juha Od krupne bijele ribe poput zubatca, škrpine, oslića, grdobine i druge krupne bijele ribe prirema se riblja juha, a riblje meso poslužuje odvojeno "na lešo". Sastojci [ uredi ] Riblja juha s okruglicama od orade.

POVEZANE KNJIGE