Shakespeare

Shakespeare - Bryson, Bill | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bryson, Bill
DIMENZIJA
5,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Shakespeare.pdf
ISBN
6538807638936

OPIS

Što ustvari znamo o slavnom pjesniku i najizvođenijem dramatičaru? Poznato nam je gdje je točno bio samo nekoliko dana u njegovom životu. Ne znamo je li ikada napustio Englesku. Tko mu je bio prijatelj ni kako je provodio slobodno vrijeme. Njegov seksualni život je potpuna misterija. Ne postoji apsolutno nikakvog traga o njegovom kretanju u osam ključnih godina kada je ostavio ženu i troje djece u Stratfordu te zadivljujućom brzinom postao uspješan dramatičar u Londonu. Bryson je krenuo od tih nekoliko šturih činjenica i stvorio živo, duhovito, lucidno i nesentimentalno djelo koje se čita u dahu.

Celebrating Shakespeare is at the heart of everything we do. Zaljubljeni Shakespeare (eng. Shakespeare in Love) je romantična komedija Johna Maddena iz 1998.

Interviews with the characters illuminate themes and ignite discussion. Performances of key scenes bring Shakespeare's language to life.

POVEZANE KNJIGE