Sponzori

Sponzori - Beigbeder, Geraldine | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Beigbeder, Geraldine
DIMENZIJA
9,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Sponzori.pdf
ISBN
6366700824324

OPIS

Roman Sponzori Géraldine Beigbeder, burleskni road-movie na tragu zapisa s filmske vrpce, otkriva da je Jeremy Irons ljubitelj opanaka, da se može postati zvijezdom u tri tjedna i da se u postkomunističkoj i postmiloševićevskoj Srbiji sve promijenilo, a da se zapravo ništa ne mijenja: ludilo, bezumlje i kaos. Dvoje Francuza, dražesna Nina i njezin dečko, oličenja uljudbe i puni vjere u humanost, dolaze u Beograd u punom jeku tranzicije, u doba zagušljive srpanjske vrućine, kako bi o što manjem trošku obavili montažu jednog dokumentarca za Arte. Čeka ih divlja i razuzdana balkanska rapsodija; želi li opstati, mentalni sklop baždaren na europski kulturni kod morat će se rastočiti. Kamarad Kapitalist Production, produkcijska kuća koju vodi Big Boss, bivši producent NATO-ovih propagandnih filmova, pro- pa zatim antimiloševićevac, novi ultraliberal i kapitalist, predlaže im da realiziraju dugometražni film međunarodnih dimenzija, biografiju Hedy Lamarr, mitske antinacističke zvijezde iz tridesetih godina. Nema problema. I čitav taj mali svijet daje se u potragu za sponzorima, bivšim švercerima, bivšim ratnim zločincima itd. koji se voze u blindiranim Mercedess Kompressorima i žive na uzvisinama Dedinja, u četvrti novoobogaćenih. Od sponzora do sponzora, uz turbofolk-seks-bombu Cecu, Nina i Alain nađu se na kraju u Crnoj Gori, gdje upoznaju počasnog predsjednika Crne Gore, krupnog švercera cigareta, koji pristaje sponzorirati njihov film, pod uvjetom da njegov brat bude kamerman… dok Alain u isto vrijeme doživljava slavu kao francuska Plava kaciga na snimanju filma Milena, ratno-ljubavne drame hrvatske redateljice Nelle Bibice. Géraldine Beigbeder (1964.) svoj prvi roman Sponzori objavila je u jesen 2007. Radi kao scenaristica i surađuje s Lucom Bessonom i Fabienom Ontenienteom. “Sponzori pripovijedaju o životu kojim Srbija živi otkako je završio rat, uzimajući kao okosnicu priče otkačen filmski projekt, biografsku dramu o glumici Hedy Lamarr. Moja je rođakinja napola Srpkinja, tečno govori taj jezik, roditelji joj žive u Beogradu i u Sponzorima (sinonim za tamošnje mafijaše) s puno humora opisuje kaotično ludilo ex-jugosa.” – Frédéric Beigbeder, Playboy

Vijesti; O Klubu; Prva momčad; Škola nogometa; Web shop; Sponzori; Fotogalerija ... Hrvatski mačevalački savez sklopio je sponzorski Ugovor s PBT Fencing Hrvatska, ovlaštenim zastupnikom i dugogodišnjim ekskluzivnim distributerom proizvođača mačevalačke opreme PBT Hungary Kft. Predsjednik HMS-a Marko Kallay i direktor Veridian Healthstream-a Denis Bičanić jučer su napravili primopredaju potpisanih ugovora u novootvorenoj zagrebačkoj mačevalačkoj dvorani ... Sponzori koji su stali iza našeg kluba.

je posvetio veliku važnost zaštiti podataka svojih korisnika odnosno način postupanja s informacijama koje se obrađuju odnosno ... Poštovani potencijalni sponzori, izlagači i donatori, za Vas smo pripremili dokument s različitim opcijama sponzoriranja i potpore Skupa te se nadamo da ćete se ovisno o interesima i mogućnostima Vaše tvrtke uključiti u rad Skupa (kroz sponzorska predavanja, promocije proizvoda, prezentiranje u materijalima Skupa i sl.) i zajedno s nama Osijek i Hrvatsku predstaviti kao dobrog domaćina. SPONZORI; ARHIVA; Više. 8.

POVEZANE KNJIGE