Srnjak – lov na srneću divljać

Srnjak – lov na srneću divljać - Harling, Gert G. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Harling, Gert G.
DIMENZIJA
3,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Srnjak – lov na srneću divljać.pdf
ISBN
5493020807544

OPIS

Jedna od najatraktivnijih vrsta lova je lov na srnjake u vrijeme parenja – uz pretpostavku da posjedujemo znanje, mnogo vježbe i iskustva, sposobnost uživljavanja i strpljenja. Lovac se koristi prirodnim i tehničkim pomagalima kako bi divljač namamio, razdražio i time utjecao na nju. Uporaba instrumenta vabilice, imitiranje srnine piske, dodatna je prednost u odnosu na samo šuljanje i čekanje za lov na divljač u vrijeme parenja.Kako se ove dvije vrste lova (šuljanje i čekanje) mogu temeljiti i na lovačkoj sreći ili instinktu, mamljenje divljači vabilicom isključuje slučajnost, ali iziskuje veliko umijeće. U ovoj knjizi Gert G. Von Harling jednostavno i razumljivo obrađuje pojedine aspekte lova na srnjaka u vrijeme parenja budući da posjeduje opsežno znanje i iskustvo. On pokazuje detaljno poznavanje biologije spomenute divljači, daje važne i praktične savjete te pravila za pripremu i lov u vrijeme parenja.

„Padaju" i medalje jer su srnjaci iz okolnih ... Lov u Hrvatskoj Zabrana lova: Šljuke: - bena (Scolopar rusticola L.) od 1. ožujka do 30.

- lov divlje svinje prigonom Lovci i oni drugi u pohodu na srneću divljač. By.

POVEZANE KNJIGE