Stakleni dvorac

Stakleni dvorac - Brajko - Livaković, Maja | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brajko - Livaković, Maja
DIMENZIJA
9,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Stakleni dvorac.pdf
ISBN
7086648971723

OPIS

U Staklenom dvorcu živio je najpametniji i najstariji pripadnik naroda Moruza, Vidoviti, koji je imao veliku želju – stvoriti napitak vječne mladosti. Pronašao je čarobnu formulu i pomladio se, a za njim i svi Moruzi koji su to željeli. Hoće li im vječna mladost donijeti očekivano zadovoljstvo? Da ostvarenje želja ne donosi uvijek i sreću, naučite iz ove zanimljive, poučne priče.

Mnogi su to možda poželj... Naručite u VBZ online bookstore-u poznati naslov "Stakleni dvorac" autora "Brajko - Livaković, Maja". Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Dostavljamo širom svijeta! "Naš dom je tamo gdje smo mi." - "Stakleni dvorac" (2017.) Roditeljstvom u nesvakidašnjim uvjetima bavile su se dvije izvrsne prošlogodišnje drame - "Room" s Brie Larson i "Captain Fantastic" s Viggom Mortensenom.To je presudilo da ih isprepletemo u godišnjem "best of-u" usprkos različitom mjestu radnje (minijaturna soba, prostrana divljina), a opet na jednak ... Svojom grandioznom veličinom, futurističkim oblikovanjem i sadržajem, beogradski stakleni dvorac otpočeo je eru poslovnog života nekadašnje države.

Napravio ga je Španac Migel Aribas, duvač stakla kome je trebalo više od 500 sati da napravi zamak ukrašen zlatom. Bio je težak 60 kilograma i sastojao se od više od pola miliona staklenih delića, prenosi britanski Miror. STAKLENI DVORAC.

POVEZANE KNJIGE