Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa R

Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa R - Banek, Lj. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Banek, Lj.
DIMENZIJA
4,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa R.pdf
ISBN
9021356658329

OPIS

Zanimljivo i funkcionalno usustavljena vježbenica s nizom vježbi za izgovor riječi koje sadrže glas r namijenjena je djeci predškolske i školske dobi koja imaju teškoće u izgovoru toga glasa. Nizovi primjera u kojima se glas r nalazi na različitim mjestimaglasovnoga lanca upotpunjeni su zanimljivim sličicama koje asociraju dijete na izgovor određene riječi čiji je sastavni dio i slog s glasom r. Obilje primjera, zanimljiv slikovni materijal i kratak rječnik na kraju vježbenice omogućuju kreativnu uporabuvježbenice stručnjacima logopedima, ali i roditeljima i učenicima koji samostalno žele usavršiti svoj izgovor.

Vježbenica KAD GLASOVI ZAPINJU zamišljena je kao radni materijal koji kroz stručno osmišljene i ponuđene liste riječi, autorsko poigravanje glasovima, riječima i ... Dalje uvježbavanje izgovora glasa R se odnosi na ponavljanje riječi koje sadrže dva glasa R: ROTOR, REDAR, VRATAR, FRIZER, BRAVAR, PROGRAM, RUDAR, NARATOR … Vježbe ćemo obogatiti i rečenicama, pričama i pesama u kojima preovladava glas R. Kada dijete ovlada pravilnom artikulacijom glasa R radi se diskriminacija sa glasovima L, J i V ... Opis - VJEŽBENICA ZA UVJEŽBAVANJE IZGOVORA GLASA Č I Ć.

VJEŽBENICA ZA UVJEŽBAVANJE IZGOVORA GLASA Č I Ć ... KOREKCIJA IZGOVORA Smatra se da korekcija nepravilnog izgovora ima tri faze. * Početna faza predstavlja pripremanje i postavljanje govornih organa za izgovor glasa.

POVEZANE KNJIGE