Zauzmite se za svoje zdravlje

Zauzmite se za svoje zdravlje - Fries, James F | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fries, James F
DIMENZIJA
8,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Zauzmite se za svoje zdravlje.pdf
ISBN
3260424296127

OPIS

Ovaj cjeloviti ilustrirani vodič za medicinsku samopomoć pokriva više od 175 zdravstvenih tegoba i simptoma bolesti. Jednostavan je za uporabu čak i u kriznim situacijama. Pronađite svoju tegobu u jednom od poglavlja i pronaći ćete cjelovito objašnjenje mnogih uzroka, kao i odgovor na pitanje kako si možete olakšati tegobe liječenjem kod kuće. Priloženi će vam dijagrami pomoći da prepoznate probleme, a u mnogim je slučajevima njihovo liječenje brzo, lako i jednostavno. Plan donošenja odluka upućuje vas kad trebate otići svome liječniku. Cjelovito su opisana hitna stanja, obrazloženo je kako valja izbjegavati zdravstvene probleme, kojih 20 sredstava trebate imati u svojoj kućnoj ljekarni i objašnjeno je kako ćete najučinkovitije surađivati sa svojim liječnikom. Knjiga je u Sjedinjenim Američkim Državama prodana u više od 15 milijuna primjeraka i dobitnik je nagrade za medicinsku samopomoć.

Pronađite svoju tegobu u jednom od poglavlja i pronaći ćete cjelovito objašnjenje mnogih uzroka, kao i odgovor na pitanje kako si ... ZAUZMITE SE ZA SVOJE ZDRAVLJE.Opis: Ovaj cjeloviti ilustrirani vodič za medicinsku samopomoć pokriva više od 175 zdravstvenih tegoba. Ovaj cjeloviti ilustrirani vodič za medicinsku samopomoć pokriva više od 175 zdravstvenih tegoba i simptoma bolesti. Jednostavan je za uporabu čak i u kriznim situacijama. Zauzmite se za svoje zdravlje autori donald vickery i james fries Medicinska naklada Zagreb ovu bi knjigu trebala imati svaka obitelj izdanje iz 2008.godine odlično o čuvano slanje poštom pouzećem ili nakon uplate na račun.

slanje knjiga i časopisa kao tiskanica,poštarina 10 kuna. slanje putem Tiska,tiskanica 13 kuna. Donald Vickery, James Fries: Zauzmite se za svoje zdravlje Cjelovit ilustrirani vodič za medicinsku samopomoć Iscijelite sami sebe.

POVEZANE KNJIGE