Zrno zdravog života

Zrno zdravog života - Dedić, Ankica | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dedić, Ankica
DIMENZIJA
5,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Zrno zdravog života.pdf
ISBN
5630988171834

OPIS

Zrno zdravog života – Brza, jednostavna i zdrava obiteljska kuharicaStotinu recepata u ovoj maštovitoj, raskošnoj i istovremeno jednostavnoj kuharici potaknut će vas na kuhanje i uživanje u ukusnim i zdravim jelima. Zrno zdravog života kuharica je koja će vam otkriti kako brzo pripremiti slastan obiteljski obrok. U njoj ćete pronaći recepte za raznovrstan doručak, fantastične juhe, izvanredan glavni obrok, maštovite salate, sjajne savijače, sočne kolače i nevjerojatne torte. Osobitost su ove kuharice međuobroci i prilozi – što se može smiješati u slanim i slatkim grickalicama, kako napraviti neodoljive paštete i namaze, što se može pripremiti od batate, u što se može dodati lišće mlade pšenice, kako pripremiti zdrave polpete koji se neće raspasti te kako skuhati raznobojne i ukusne preljeve. Poznata televizijska kuharica Ankica Dedić s puno ljubavi i strasti objašnjava kako koristiti integralne i zdrave namirnice te zaposlenim roditeljima savjetuje kako u kratkom vremenu pripremiti izvrstan i zdrav obrok.

Zrno zdravog života : brza, jednostavna i zdrava obiteljska kuharica Spletna trgovina trgovskega podjetja ZRNO d.o.o., ki se ukvarja z oskrbovanjem in prodajo gradbenega in kmetijskega repromateriala. II ANKICA DEDIĆ: Zrno zdravog života 282 Nakladnik: Profil 08/2008. 112 str., meki uvez ISBN „Zrno zdravog života" kuharica je koja će vam otkriti kako brzo pripremiti slastan obiteljski obrok.

Osobitost su ove kuharice međuobroci i prilozi - što se može ... "Zrno zdravog života" objedinjuje sve vrste jela potrebne za pravilnu prehranu, sugerira kako započeti doručak, kako pripremiti slane i slatke grickalice, dobre polpete, namaze, juhe, glavne obroke, salate, preljeve, savijače, torte i, na koncu, deserte. Microgreens Hrvatska, Split, Croatia. Sviđa mi se: 681 · 8 ljudi bilo je ovdje.

POVEZANE KNJIGE