Zrno zdravog života

Zrno zdravog života - Dedić, Ankica | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dedić, Ankica
DIMENZIJA
12,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Zrno zdravog života.pdf
ISBN
6323441447605

OPIS

Zrno zdravog života – Brza, jednostavna i zdrava obiteljska kuharicaStotinu recepata u ovoj maštovitoj, raskošnoj i istovremeno jednostavnoj kuharici potaknut će vas na kuhanje i uživanje u ukusnim i zdravim jelima. Zrno zdravog života kuharica je koja će vam otkriti kako brzo pripremiti slastan obiteljski obrok. U njoj ćete pronaći recepte za raznovrstan doručak, fantastične juhe, izvanredan glavni obrok, maštovite salate, sjajne savijače, sočne kolače i nevjerojatne torte. Osobitost su ove kuharice međuobroci i prilozi – što se može smiješati u slanim i slatkim grickalicama, kako napraviti neodoljive paštete i namaze, što se može pripremiti od batate, u što se može dodati lišće mlade pšenice, kako pripremiti zdrave polpete koji se neće raspasti te kako skuhati raznobojne i ukusne preljeve. Poznata televizijska kuharica Ankica Dedić s puno ljubavi i strasti objašnjava kako koristiti integralne i zdrave namirnice te zaposlenim roditeljima savjetuje kako u kratkom vremenu pripremiti izvrstan i zdrav obrok.

... Zrno se melje za brašno, a ljuskica se ostavlja.

Osobitost su ove kuharice međuobroci i prilozi - što se može ... "Zrno zdravog života" objedinjuje sve vrste jela potrebne za pravilnu prehranu, sugerira kako započeti doručak, kako pripremiti slane i slatke grickalice, dobre polpete, namaze, juhe, glavne obroke, salate, preljeve, savijače, torte i, na koncu, deserte. Microgreens Hrvatska, Split, Croatia. Sviđa mi se: 681 · 8 ljudi bilo je ovdje.

POVEZANE KNJIGE