Biološki leksikon

Biološki leksikon - Blatarić, Zlatko | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blatarić, Zlatko
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Biološki leksikon.pdf
ISBN
8102601474228

OPIS

Biološki leksikon donosi pregled najvažnijih bioloških pojmova s kojima se učenici susreću usvajajući gradivo predmeta prirode i biologije u osnovnoj školi.Leksikon pregledno i razumljivo pruža veliku količinu podataka o odabranim biološkim pojmovima. Više od 1300 pojmova se niže abecednim redom te se iznose osnovni i najvažniji, ali i najzanimljiviji podatci koji su vezani za biološki pojam. Preko 600 privlačnih fotografija i crteža dodatno pridonosi vizualizaciji biološkog pojma te pruža mnoštvo dodatnih informacija. Poznavanje sadržaja iz biologije osnova je razumijevanja prirode koja nas okružuje i procesa koji se u njoj događaju te poimanja nas samih kao jedinstvenih i neponovljivih živih bića. Leksikon će biti od velike pomoći kako učenicima osnovnih škola tako i učenicima nižih razreda gimnazije i strukovnih škola u ponavljanju već usvojenih znanja. Čitajući napisane retke ovog leksikona učenici će proširiti i upotpuniti znanja iz različitih disciplina biologije – znanosti o životu.

K razvoju terminologije so v zadnjem času prispevali tudi številni prevodi botaničnih knjig iz tujih jezikov v slovenščino, vendar je v njih mogoče najti pogosto tudi napačno ... 308 stranica Tvrdi uvez. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Biološki leksikon Nekorišteno, tvrdi uvez, 310 stranica Moguća primopredaja knjiga, knjige, knjižara, online prodaja knjiga, knjižare u zagrebu, vrt, gljive, online bookshop biserka primc-habdija ivan habdija BIOLOŠKI LEKSIKON.

Vise od 2000 ... Leksikon pregledno i razumljivo pruža veliku količinu podataka o odabranim biološkim pojmovima. Pojmovi se nižu abecednim redom te se iznose osnovni i najvažniji, ali i najzanimljiviji podatci koji su vezani za biološki pojam.

POVEZANE KNJIGE