Djeca s poteškoćama u učenju

Djeca s poteškoćama u učenju - Fisher, Gary: Cummings, Rhonda | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fisher, Gary: Cummings, Rhonda
DIMENZIJA
5,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Djeca s poteškoćama u učenju.pdf
ISBN
6787943521605

OPIS

Što su poteškoće u učenju? Zašto neka djeca imaju poteškoća u učenju? Zašto je djeci s poteškoćama u učenju teško učiti? Zašto druga djeca ponekad zadirkuju djecu s poteškoćama u učenju? Ako si ti dijete koje ima poteškoća u učenju, možda imaš mnogo ovakvih pitanja. Ova knjiga ima mnogo odgovora. Može ti pomoći bolje razumjeti poteškoće u učenju. Može ti također pomoći da sebe bolje razumiješ. Evo nekoliko važnih stvari koje ćeš naučiti čitajući ovu knjigu: – Djeca s poteškoćama u učenju sposobna su učiti. Ona samo uče drugačije. – Postoji nekoliko vrsta poteškoća u učenju, ne samo jedna. – Možeš naučiti kontrolirati osjećaje tuge, povrijeđenosti i ljutnje. – Možeš naučiti što ti je činiti kada te druga djeca zadirkuju. – Djeca s poteškoćama u učenju mogu imati puno prijatelja. – Djeca s poteškoćama u učenju su pametna! – Većina djece s poteškoćama u učenju imaju teškoća u školi. – Većina djece s poteškoćama u učenju izrastaju u uspješne odrasle osobe. Želiš li znati više? Zaviri u knjigu.

Ona samo uče drugačije. - Postoji nekoliko vrsta poteškoća u učenju, ne samo jedna.

Ove procjene na globalnom nivou u biti su spekulativnog karaktera. Djeca s poteškoćama u učenju često su prosječne ili natprosječne inteligencije i za postizanje uspjeha treba jedino prilagoditi metodu poučavanja i učenja. Koja je razlika izmedu djece s poteškoćama u učenju i djece s poteškoćama u razvoju? Bitno je znati razliku između djece s poteškoćama u učenju i djece s poteškoćama u ... Ovaj je priručnik zajednički pokušaj učenika i učitelja da pronađu i prikupe što je moguće više korisnih i praktičnih načina kako pomoći djeci s teškoćama u učenju.

POVEZANE KNJIGE