Hrana liječi

Hrana liječi - Pigozzi, Paolo | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pigozzi, Paolo
DIMENZIJA
3,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrana liječi.pdf
ISBN
8458784078741

OPIS

Žitarice, kupus, jabuke, limun, grožđe… nisu samo ukusna i zdrava hrana, kad se dobro upoznaju, postaju prava zaštita našeg organizma od bolesti, a ako se razbolimo, pomažu da brže ozdravimo. Ovo je priručnik za pravilnu upotrebu različitih namirnica – uz mnogo podataka, zanimljivosti, paktičnih savjeta…

Prepustimo li se njenim čarima (a ovdje posebno mislimo na gurmane koji obožavaju fino papati) lako ćemo se udebljati i nabaciti masno tkivo koje će nam stvarati zdravstvene probleme. No, hrana može i pozitivno utjecati na naš izgled i zdravlje. Već je odavno poznato da je hrana važan saveznik našeg zdravlja i uvijek utječe na to kako se osjećamo.

Naučimo kako suvremeni stil života, koji uglavnom zakiseljuje naš organizam, učiniti zdravijim, što ... Hrana koja liječi i hrana koja pogoršava depresiju. Autor: Net.hr 23.03.2011.

POVEZANE KNJIGE