Imaju li mačke pupak?

Imaju li mačke pupak? - Heiney, Paul | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Heiney, Paul
DIMENZIJA
10,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Imaju li mačke pupak?.pdf
ISBN
9029416734588

OPIS

Idealan dar za sve kvizoholičare, ovisnike o znanosti i sve koje muče nepresušne bujice pitanja. Imaju li mačke pupak? i odgovori na još 244 pitanja iz svijeta znanosti.Knjiga Imaju li mačke pupak? nastavlja putem uspješnice Mogu li krave silaziti niz stube? i nudi odgovore na pitanja s područja znanosti na koja tako često nailazite i koja vas zbunjuju i ne daju vam mira. Ova zabavna knjiga odgovara na pitanja koja si postavlja široka javnost i otkriva znanstvene činjenice u pozadini stvari koje uzimamo zdravo za gotovo, objašnjavajući zašto su svijet i stvari u njemu upravo takvi kakvi jesu. Od dlakavih Eskima do galebova koji se rasprskavaju, od škakljanja do zapetljanog rublja i posteljine… ova će vas knjiga poučiti, zabaviti i nasmijati. Uz izvorne i komične ilustracije Billa Ledgera poslužit će i kao idealan dar za kvizoholičare, ovisnike o znanosti, sve koje muče nepresušne bujice pitanja i sve koje zanima život na Zemlji. Što je najvažnije, u knjizi ćete doista doznati i imaju li mačke pupak. Koja je najmanja kost u tijelu? Zašto Sunce na zalasku poprima crvenu boju? Koliko izmeta dnevno proizvede slon? Zašto su banane zakrivljene? Ima li od žohara ikakve koristi? Zašto ptičja jaja kod leženja ne puknu? Jesu li Eskimi dlakaviji da bi im bilo toplije? Koliko bi se kriški kruha moglo ispržiti prilikom udara munje? Obolijevaju li stabla od raka? Koliko očiju imaju kišne gliste? Paul Heiney poznati je britanski pisac, voditelj i novinar. Trenutno je najpoznatiji po televizijskoj emisiji Watchdog. Surađivao je sa svim britanskim nacionalnim radijskim postajama. Kolumnist je The Timesa te autor nekoliko knjiga, uključujući i uspješnice Mogu li krave silaziti niz stube? te Maritime Britain, Home Farm i The Nuts and Bolts of Life.

Uostalom, po samom naslovu zainteresirat će svakoga. Koliko vremena u životu zbog treptanja provedemo zatvorenih očiju? Jedan treptaj traje približno 0,3 do 0,4 sekunde.

Ova je pitanja trebalo smisliti, to je ono orginalno. Djeluje kao mini enciklopedija znanja sa nesvakidašnjim pitanjima, ali obično takve knjige niste obavezni cijele pročitati, nego samo ono što ... Ova knjiga pruža tačno ono što piše na koricama - gleda u ta mala zbunjujuća pitanja koja nam život nudi i traži odgovore koje mogu razumeti obični ljudi....sa ovom novom knjigom koju nam nudu Sutton Pablishing možete... Imaju li mačke pupak? Objava 06.

POVEZANE KNJIGE