Južna pošta

Južna pošta - Bajsić, Tomica | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bajsić, Tomica
DIMENZIJA
6,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Južna pošta.pdf
ISBN
7734713779638

OPIS

Putovanje poezijom Latinske AmerikeU tri poglavlja ove knjige čudesnih stihova i još začudnijih sudbina, Poezija Brazil, Meksiko zrcala i Cvjetovi iz vulkana, pjesnik, prozaik i prevoditelj Tomica Bajsić vodi nas u tamno i zlatno srce Latinske Amerike. Latinske Amerike oskvrnjene političkim silovanjima, diktatorskim progonima i siromaštvom, ali i osvijetljene najljepšim suncem poezije, ispisane krvlju, ispisane u 16 nijansi zelene boje što ih po imenu razlikuje jedno amazonsko pleme… Čežnja za svime što je dugo poput rijeka, kako u jednoj pjesmi kaže brazilski pjesnik Cassiano Ricardo, to je nježnost kao obavezna, službena kategorija koju prepoznaju i baštine svi Latinoamerikanci, bez obzira na društveni status. Knjiga Južna pošta donosi nov i svjež pogled na latinoameričku poeziju, s nekim dosad posve nepoznatim autorima, i iznimna je ponuda u hrvatskoj prijevodnoj književnosti.– Ivan Herceg

Prikaži sve Upoznajte se s uslugama Hrvatske pošte: slanje i praćenje pisama i paketa, izračun cijene, pretraživač poštanskih ureda i mjesta, web trgovina, digitalne usluge, poslovna rješenja. Južna pošta 29,00 kn 23,20 kn Središnji je motiv knjige pilotov svijet, svijet zvanja, u kojem pilot postaje novi čovjek, obdaren jedinstvenim iskustvom pogleda s nebeskih visina, koji mu omogućuje da osvijesti pravu narav odnosa čovjeka i zemlje. JUŽNA POŠTA by antoine de saint-exupă©ry (100047262) - Središnji je motiv knjige pilotov svijet, svijet zvanja, u kojem pilot postaje novi čovjek, obdaren jedinstvenim iskustvom pogleda s nebeskih visina, koji mu omogućuje da osvi... Središnji motiv knjige je pilotov svijet, svijet zvanja, u kojem pilot postaje novi čovjek, obdaren jedinstvenim iskustvom pogleda s nebeskih visina, koji mu omogućuje da osvijesti pravu narav odnosa čovjeka i zemlje. Ovaj roman prati taj razvoj, od čovjeka do pilota, on je priča o začinjanju, o postajanju, o identitetu.

(Ivan Herceg) Pjesnik i prevoditelj. Rođen u Zagrebu 1968.

POVEZANE KNJIGE