Kuća s posvetom, kao knjiga

Kuća s posvetom, kao knjiga - Horkić, Dragutin | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Horkić, Dragutin
DIMENZIJA
8,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuća s posvetom, kao knjiga.pdf
ISBN
9514899431625

OPIS

Pregršt toplih priča o stvarnim ljudima i neizmišljenim događajima. Horkićevo pisanje puno je ljupkosti i blagosti, puno plemenitog odnosa prema ljudima i njihovim životima.“Tako volimo našu kuću, da uvijek, kada otvaramo vrata, upravo osjećamo da se rukujemo s kvakom.” -D. H. Pregršt toplih priča o stvarnim ljudima i neizmišljenim događajima iz pera pjesnika, romanopisca, putopisca, dječjeg pisca, novinara (sjetite se samo 30 godina emitirane radio-emisije “Iz svakog džepa ponešto“), autora dvadesetak knjiga, koji živahno plovi kroz već deveto desetljeće života. Njegovo pisanje puno je ljupkosti i blagosti, puno plemenitog odnosa prema ljudima i njihovim životima.

Analiza posveta 16 knjiga hrvatske i europske književne Kao čuvar umetničkog blaga, prinuđen je da menja identitete koji mu omogućavaju nesmetani pristup Francuzima, Italijanima i Nemcima tokom previranja za prevlast nad Saharom. Kuća od soli je uzbudljiva drama o tragičnoj usamljenosti pojedinca u izuzetnim istorijskim okolnostima. Sjajno napisani, Normalni ljudi obuzimaju vas i očaravaju - baš kao i prethodni roman Sally Rooney Razgovori s prijateljima, ovo je knjiga koju je teško ispustiti iz ruke prije nego što je pročitate od korica do korica. Online knjižara.

Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži Dragutin Horkić KUĆA S POSVETOM, KAO KNJIGA. Rezultati pretrage.

POVEZANE KNJIGE