Međunarodna tržišta energije

Međunarodna tržišta energije - Dahl, Carol A. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dahl, Carol A.
DIMENZIJA
10,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Međunarodna tržišta energije.pdf
ISBN
7670615542230

OPIS

Autorica u ovoj knjizi kroz sedamnaest poglavlja detaljno analizira neke od najkompliciranijih pojava današnjeg svjetskog gospodarstva i civilizacije. Kroz teoriju i praksu dan je uvid u funkcioniranje i djelovanje međunarodnih tržišta energenata, od industrije i konkurencije ugljena, električne energije, monopola OPECA, prikaza detaljne strukture tržišta, utjecaja energetike na okoliš i klimatske promjene pa sve do povezanosti energetske i informatičke tehnologije… Sadrži rječnik i tumač skraćenica, te tablice za pretvorbu. Namijenjeno svim trgovcima energijom, ekonomistima, političarima i svima onima koje zanima sve veći monopol u upravljanju energijom.

Vladina politika za prirodni monopol. Vrijednost novca kroz vrijeme.

Dahl Carol A. Dahl MEĐUNARODNA TRŽIŠTA ENERGIJE - Cijene, politike i profiti Stručnjaci u području upravljanja i nadzora u elektroenergetici i naftnoj industriji uz pomoć ove knjige ogu steći osnovna znanja iz ekonomije te se osposobiti za donošenje boljih političkih odluka vezanih za energiju.

POVEZANE KNJIGE