Misterij smrti

Misterij smrti - Blavatsky, H.P. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blavatsky, H.P.
DIMENZIJA
8,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Misterij smrti.pdf
ISBN
7061037530635

OPIS

Okultistica Helena Petrovna Blavatsky (1831-1891, rođena Hahn von Rottenstern), zajedno sa svojim suprugom pukovnikom Henry Steel Olcottom (1832-1907) i s istomišljenikom Williamom Quan Judgeom (1851-1896), osniva Teozofsko društvo, strukturirajući ga po uzoru na masonske lože, koje će odigrati presudnu ulogu u kreiranju i usmjeravanju pojma susljednih Doba ili Era čovječanstva po tisućljećima. Kanalizirajući poruke od Uzašlih majstora u svojoj Tajnoj doktrini ona je pokušala objasniti religije na ezoterijski način lansirajući ideju o postojanju kao nekog supstrata istine koji je odvijeka bio rezerviran samo za inicirane dok su sve religije samo različita lica istine, što je sažela pod geslom: There is no religion higher than truth (Nema religije nad istinom). Retorta Teozofskog društva postala je bezdno iz čijeg su se krila iznjedrila brojna okultno-ezoterijska društava, a poslužila je i kao plodno rasadište paradigmi New age.

I po prirodnom nagonu svoga srca ispravno sudi kad s jezom odbija posvemašnje razorenje i nepovratno skončanje svoje osobe. Misterij njihove smrti policija još uvijek nije uspjela razjasniti, dok se pojavljuje sve više detalja o preminulim muškarcima. Puno toga i dalje nije jasno , pa tako ni kako su se muškarci našli na Papuku usred mećave, oskudno odjeveni, ni što su tamo radili. No, istraživač Tesle navodi još jedan misterij, ovoga puta vezan uz datum smrti Nikole Tesle.

Želite učinkovit imunitet? Saznajte zašto ne smijete zanemariti prehranu. Novosti.

POVEZANE KNJIGE