Nemojte za muževe

Nemojte za muževe - Ebbutt, Blanche | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ebbutt, Blanche
DIMENZIJA
4,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Nemojte za muževe.pdf
ISBN
5485720537121

OPIS

Glas razuma otprije gotovo stotinu godina! Uoči Prvog svjetskog rata, iskusna britanska supruga i domaćica Blanche Ebbutt napisala je dvije knjižice uputa kojih bi se trebali pridržavati mlade žene i mladi muževi.Knjižice nisu zaboravljene, iako su promjene koje su uslijedile u 20. stoljeću – ratovi, seksualna revolucija i emancipacija žena – donekle potisnule savjete pisane u osvit industrijske revolucije, kada su žene kod kuće dočekivale muškarce koji su se vraćali s posla. Danas, nakon muškaraca s Marsa i žena s Venere, savjeti promišljene britanske supruge iz 1913. godine ponovno postaju aktualni.Pokazalo je to i reizdanje objavljeno u Velikoj Britaniji prošle godine, koje je izbilo na vrhove top-lista i postalo nezaobilazan znak pažnje mladencima za dan vjenčanja. Razlog su brojni svevremenski savjeti, koji podsjećaju da pristojnost i brižnost upućena partneru možda nisu razlog za sklapanje braka, ali sigurno mogu pridonijeti njegovoj trajnosti.Jedan od vječnih Nemojte…“ za muževe glasi: Nemojte se svađati sa svojom suprugom. Ona se neće svađati ako se vi ne svađate. Prljavština ostavlja trag, baš kao i riječi izgovorene u ljutnji.“ A za žene: „Nemojte očekivati kako će muž vas učiniti sretnom, a da ćete vi pritom biti potpuno pasivni. Potrudite se da vi njega usrećite i tako ćete i sami biti sretni.“

... 13. (a) Na što se potiče supruge u Titu 2:4, 5? (b) Što Biblija govori o razdvajanju i razvodu? 13 Žena može na brojne načine ispunjavati svoju ulogu brinući se za obitelj.

Veterinarka Wendy Hauser kaže vlasnici mačkama često nameću vrijeme za druženje ili maženje, bez obzira je li mačka u tom trenutku raspoložena za ono što su oni zamislili. - Iako i mačke vole ljudsku pažnju, one je vole puno manje nego psi i pod vlastitim ... Kako treba izgledati molitva za supruga? 5 stvari za koje žena treba moliti.

POVEZANE KNJIGE