Odabrane metode molekularne biologije – laboratorijski priručnik

Odabrane metode molekularne biologije – laboratorijski priručnik - Pećina-Šlaus, Nives i suradnici | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pećina-Šlaus, Nives i suradnici
DIMENZIJA
10,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Odabrane metode molekularne biologije – laboratorijski priručnik.pdf
ISBN
7043490288671

OPIS

Cilj je ovog priručnika opisati i sažeto objasniti osnovne i neophodne metode molekularne biologije kako bi istraživačima ostalo više vremena za razmišljanje. Ideja priručnika je praktično opisati sada već standardne metode kojima se koriste molekularni biolozi, molekularni medicinari i svi oni istraživači koji kreću u stanični molekularni mikrokozmos, bez preskakanja dijelova koji su izostavljeni u klasičnim laboratorijskim protokolima i obično se prenose usmeno s iskusnijih kolega na novake. Opisane će metode biti od koristi ponajprije studentima poslijediplomskih studija, koji kreću u svoje prve ozbiljne eksperimente, ali i studentima dodiplomantima bioloških i biomedicinskih smjerova kao ilustracija onoga što ih čeka kad se odluče za znanstvenu karijeru.

Laboratorijski ... Priručnik sadrži 12 opširnih radova skupine eminentnih autora i prikazuje dostignuća primjene genetike i geomike u dijagnostici i terapiji u Hrvatskoj. Sveobuhvatno su prikazani i dometi molekularne analitike na svim razinama.

Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. ODABRANE METODE MOLEKULARNE BIOLOGIJE; Previous product OBDUKCIJSKA DIJAGNOSTIKA. ...

POVEZANE KNJIGE