Otkačena generacija

Otkačena generacija - Straus, Jullian | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Straus, Jullian
DIMENZIJA
11,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Otkačena generacija.pdf
ISBN
4270734677643

OPIS

Srodne duše se ne rađaju, one se stvaraju. Niste vi krivi – potraga za istinskom ljubavlju danas jest daleko teža nego ikad prije.O preprekama na putu prema ljubavi i braku… Jillian Straus je osam godina radila u tv-emisiji The Oprah Winfrey Show (u kojoj je razgovarala sa stotinama muškaraca i žena o njihovim životima i vezama), a prije toga na ABC-u. Diplomirala je i stekla magisterij na fakultetu novinarstva Medill, Sveučilište Northwestern, a sada predaje komunikologiju (Woodhull Institute for Ethical Leadership). Živi u New Yorku. Obavezno pročitati! Naomi Wolf, autorica knjige Mit o ljepoti Želite li saznati zašto ste i dalje sami (a zacijelo želite) prestanite to pitanje upućivati zrcalu. Da biste shvatili što se uistinu događa potrebno je sagledati bizarni društveni pejzaž suvremenog doba. A za taj put potreban vam je pouzdan vodič oštra oka – a nema boljeg od Jillian Straus. Ethan Waters, autor knjige Urbana plemena Otkačena generacija temeljito i na nov način istražuje današnji složeni i, nerijetko, okrutan svijet udvaranja i hodanja. Abby Wilner, suautorica knjige Sredovječna kriza Jillian Straus je napisala sjajnu optužnicu protiv konzumerističkog pristupa ljubavi pripadnika X-generacije. Njezina kritika loših utjecaja i njezine preporuke pogađaju metu. Po Bronson, autor knjiga Što mi je činiti s mojim životom i Zašto volimo te ljude

Stoji na polici od kad je kupljena. Slanje preko Tiska ili osobno preuzimanje u Velikoj Gorici. Otkačena generacija : zašto nismo u ozbiljnoj vezi ili braku Tekstualna građa, tiskana .

Ne propustite naše nove akcije i uštede, pretplati se na newsletter: Obavijesti me! Tvoju e-mail adresu nećemo prosljeđivati trećim osobama niti koristiti u druge svrhe, a možeš se odjaviti u bilo kojem trenutku. "Otkačena generacija temeljito i na nov način istražuje današnji složeni i, nerijetko, okrutan svijet udvaranja i hodanja." Abby Wilner, suautorica knjige "Sredovječna kriza" "Jillian Straus je napisala sjajnu optužnicu protiv konzumerističkog pristupa ljubavi pripadnika X-generacije. Otkačena generacija, Straus, Jullian ID EK000321136. Napiši recenziju.

POVEZANE KNJIGE