P kao početnica II. dio – Pisana slova

P kao početnica II. dio – Pisana slova - Budinski | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Budinski
DIMENZIJA
6,80 MB
NAZIV DATOTEKE
P kao početnica II. dio – Pisana slova.pdf
ISBN
6211933565238

OPIS

Početnica sa zvučnim CD-om za prvi razred 2. dio, za pisana slova P kao početnica vizualno je i likovno zanimljiv, pregledan, poticajan i sadržajno izazovan udžbenik. gradivo je raspoređeno u dva sveska – prvi obuhvaća pripremno razdoblje i grafičke predvježbe te učenje tiskanih slova, a drugi učenje pisanih slova i književne tekstove za čitanje i interpretaciju. Poticajne ilustracije omogućuju neograničeno govorno izražavanje svih učenika (govorno slabijih, ali i onih snažnijih). Raznoliki zadatci nude zanimljiv i dinamičan nastavni proces: čitanje, dopunjavanje riječi i rečenica, rješavanje rebusa, osmosmjerki, labirinata, igre riječima, izmišljanje riječi, rečenica, priča, slušanje stihova, pjesama, priča, crtanje, slikanje, oblikovanje, sviranje ritma, izražavanje pokretima tijela i zvukovima. Naravno, sve se to radi uz korelaciju s ostalim predmetima. Nakon svakog mjeseca nalazi se duplerica koja je mali podsjetnik naučenog gradiva i istovremeno najava sljedećeg mjeseca. tijekom učenja svih sadržaja poštivano je načelo postupnosti (od jednostavnijeg k složenijem) pa će učiteljica/učitelj količinu i složenost zadataka prilagoditi sposobnostima učenika. Udžbenički komplet čine:Početnica sa zvučnim CD-om za prvi razred (2. dio, za pisana slova). Radna bilježnica za prvi razred osnovne škole (2. dio, za pisana slova). Priručnik s CD-om za učiteljice i učitelje hrvatskoga jezika u 1. razredu osnovne škole. Dopunska radna bilježnica za prvi razred osnovne škole za učenike s teškoćama Pokušajmo zajedno. Dodatna radna bilježnica za prvi razred osnovne škole za darovite učenike P kao petica. Čitanka za napredne čitače Prva čitanka.

razred osnovne škole Jadranka Jurić, Ankica Španić, Marica Vrabec udžbenik 1. ŠK 64,61 ... P KAO POČETNICA : početnica za prvi razred (2.

Izdavač: Školska knjiga. Broj stranica: 144. P kao početnica, radna bilježnica, 2.

POVEZANE KNJIGE