Rešeni zadaci iz programskog jezika Java 07

Rešeni zadaci iz programskog jezika Java 07 - Kraus, Laslo | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kraus, Laslo
DIMENZIJA
11,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Rešeni zadaci iz programskog jezika Java 07.pdf
ISBN
2776710036397

OPIS

Rešenja svih zadataka su potpuna u smislu da priloženi programi mogu da se izvršavaju na računaru. Pored samih tekstova programa priloženo je samo malo objašnjenja, prvenstveno u obliku slika i formula. Uz svaki program dat je i primer izvršavanja da bi se olakšalo razumevanje rada programa. Kroz zadatke, pored elemenata samog programa, prikazani su osnovni principi objektno orijentisanog programiranja, konkurentnog programiranja, i izrade programa zasnovanih na grafičkoj korisničkoj površi.NAPOMENA: srpski jezik, latinica

Odsek SI: Prvi kolokvijum iz Objektno-orijentisanog programiranja 2 održaće se u petak 13.03 ... Kraus L., Rešeni zadaci iz programskog jezika Java 4.

Zbirka je namijenjena za upotrebu u fakultetskoj nastavi ali može da se koristi i za samostalno produbljivanje znanja iz programiranja. Rješenja svih zadataka su potpuna u smislu da priloženi programi mogu da se izvršavaju na računaru.

POVEZANE KNJIGE