Rešeni zadaci iz programskog jezika Java 07

Rešeni zadaci iz programskog jezika Java 07 - Kraus, Laslo | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kraus, Laslo
DIMENZIJA
4,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Rešeni zadaci iz programskog jezika Java 07.pdf
ISBN
3908482028449

OPIS

Rešenja svih zadataka su potpuna u smislu da priloženi programi mogu da se izvršavaju na računaru. Pored samih tekstova programa priloženo je samo malo objašnjenja, prvenstveno u obliku slika i formula. Uz svaki program dat je i primer izvršavanja da bi se olakšalo razumevanje rada programa. Kroz zadatke, pored elemenata samog programa, prikazani su osnovni principi objektno orijentisanog programiranja, konkurentnog programiranja, i izrade programa zasnovanih na grafičkoj korisničkoj površi.NAPOMENA: srpski jezik, latinica

Pritužbe i pohvale: Email: [email protected] Tel: +385 51 324 010. Informacije. Ova zbirka zadataka je pomoćni udžbenik za učenje programiranja na jeziku Java.

Godina izdanja: 2016. Broj strana: 360 1400 rsd Ova zbirka zadataka je pomoćni udžbenik za učenje programiranja na jeziku Java.

POVEZANE KNJIGE