Sprijeda straga

Sprijeda straga - Raos, Predrag | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Raos, Predrag
DIMENZIJA
8,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Sprijeda straga.pdf
ISBN
5344694654456

OPIS

Sprijeda straga: zbirka tipskih stranačkih programa za ljude s posebnim potrebama, željama i idejama. Predrag Raos diplomirao je kemiju na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu (1975. godine). Radi kao profesionalni književnik i prevoditelj. Objavljivao je pod pseudonimima Astor Petz i Pero Rotha. Sin je književnika Ivana Raosa, a brat blizanac kemičara Nenada Raosa, autora popularnoznanstvenih knjiga. Ranih 1970-ih odslužio je i zatvorsku kaznu zbog sudjelovanja u Hrvatskom proljeću, kad je surađivao u Studentskom listu.

Do danas je, međutim ... PREDRAG RAOS SPRIJEDA STRAGA. Rezultati pretrage.

Sprijeda pak radar služi kao dio aktivnog tempomata, a sve kako bi držao razmak i brzinu u rasponu od 30 do 160 km/h. Trag kotača Sprijeda mm (1,600) Straga mm (1,630) Minimalni polumjer okretanja m 5.7 Udaljenost vozila od tla mm (190) KAPACITET Broj sjedala (5) Obujam prtljažnika Maksimalni obujam litara (1,604) Sa spuštenim naslonima litara (1,168) Sa uspravljenim naslonima litara (490) Obujam spremnika za gorivo litres (55) Kapacitet baterije kWh 18.1 MOTOR straga prijevod u rječniku hrvatski - engleski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Na moje pitanje je li ok kad je posteljica sprijeda, rekao je da je i da 2/3 zena ima sprijeda, a 1/3 straga.

POVEZANE KNJIGE