Susreti s Bogom

Susreti s Bogom - Skiff, Jennifer | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Skiff, Jennifer
DIMENZIJA
9,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Susreti s Bogom.pdf
ISBN
8938715509511

OPIS

Nadahnjujuća svjedočanstva o Božanskom u našem životu Nesvakidašnja iskustva ljudi koji su osjetili moć Božje prisutnosti u svojim životima i zauvijek se promijenili. Liječnik otvara prsni koš pacijentice na samrti i otkriva da je srce ozdravilo; vojnici u Iraku gledaju svojega suborca pod udarom snažne eksplozije, ali kad se prašina slegne, on i dalje stoji, neozlijeđen; mlada žena 11. rujna gubi partnera i prima poruku koja joj donosi mir… Zaprepašćujuće, nezaboravne potvrde Božanske intervencije donose utjehu i nadu, osnažuju duh i potiču vas da se zapitate – i čak prisjetite – kad se u vašemu životu dogodilo čudo.

On naime sažima pitanja o svijesti koju čovjek ima o sebi, o svome postojanju i djelovanju. U svjetlu roñenja Djeteta vidimo značenje početka života i važnost trajne čovjekove upućenosti na ... 280 stranica Meki uvez.

Nedavno pomislih da Mikelanđelo možda i nije bio kratkovidan, a ni kvaran. Nego da je bio veoma oštrouman, pametan i mudar.

POVEZANE KNJIGE