Sustavsko razmišljanje

Sustavsko razmišljanje - Gharajedaghi, Jamshid | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gharajedaghi, Jamshid
DIMENZIJA
3,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Sustavsko razmišljanje.pdf
ISBN
7424192687174

OPIS

Upravljanje kaosom i složenošću: platforma za kreiranje poslovne arhitekture 2. izdanjeNadogradnja klasičnog prvog izdanja, Sustavsko razmišljanje, drugo izdanje, obnovljena je i revidirana, te uključuje paralelni razvoj kvantne teorije, samoorganizirajućih sustava, te teorije složenosti. U ovoj verziji metodologije sustava, Gharajedaghi koristi interaktivni dizajn kao platformu za kombiniranje čarolije interativnog pristupa sa snagom dinamičnog razmišljanja u stvaranju sveobuhvatne, odgovarajuće i uzbudljive metodologije sustava, koja je napredovala u, suočavanju sa nastalim izazovima naizgled složenih i kaotičnih socio-kulturalnih sustava. Sustavsko razmišljanje, drugo izdanje obuhvaća nadopunu o utjecajima koje su noviji događaji kao što je terorizam, korupcija i otuđenje imali na sustavsko razmišljanje i implementaciju sustava.

Konceptualni modeli sustavske dinamike. Sistemsko razmišljanje Metode sistemskog razmišljanja(eng. system thinking) obezbeđujualat za bolje razumevanje složenihproblema upravljanja.

Kada smo bolesni, treba nas liječiti pa ćemo nastaviti radom. Ako je 'bolesna' škola, bolnica ili neka ustanopva, sustavsko razmišljanje je ... Teorija sustava i sustavsko mišljenje.

POVEZANE KNJIGE