Transurfing 2 – šum jutarnjih zvijezda

Transurfing 2 – šum jutarnjih zvijezda - Zeland, Vadim | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zeland, Vadim
DIMENZIJA
10,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Transurfing 2 – šum jutarnjih zvijezda.pdf
ISBN
1993608500638

OPIS

Transurfing je moćna tehnika upravljanja stvarnošću koja predlaže načelno drugačiji način razmišljanja i djelovanja. Ne trebate se mučiti da ostvarite cilj – on se ostvaruje sam od sebe.Druga knjiga iz trilogije Transurfing, ruskog autora Vadima Zelanda, vodi čitatelja korak dalje u korištenju ove čudesne tehnike. Što su snovi? Otkuda dolaze i što znače? Kako pravilno izvršiti narudžbu i dobiti ono što želimo? Što je izvanjska namjera i kako je postići? Otkrijte snagu svoje goleme moći koju katkad nazivamo psihičkom energijom. Svatko je ima, ali je treba znati koristiti. Čudo je sasvim blizu, ali najčešće zaboravljamo obratiti pozornost. Transurfing će vas podsjetiti.

Ne trebate se mučiti da ostvarite cilj - on se ostvaruje sam od sebe. Druga knjiga iz trilogije Transurfing, ruskog autora ... Transurfing je vrlo originalna tehnika upravljanja stvarnošću.

Druga knjiga iz trilogije Transurfing, ruskog autora Vadima Zelanda, vodi čitatelja korak dalje u ... Transurfing 2 je djelo autora Vadim Zeland, nakladnika Planetopija. Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. TRANSURFING 2 - Šum jutarnjih zvijezda Transurfing je moćna tehnika upravljanja stvarnošću koja predlaže načelno drugačiji način razmišljanja i djelovanja.

POVEZANE KNJIGE