Veterinarska toksikologija – 2. dopunjeno izdanje

Veterinarska toksikologija – 2. dopunjeno izdanje - Srebočan, Emil | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Srebočan, Emil
DIMENZIJA
10,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Veterinarska toksikologija – 2. dopunjeno izdanje.pdf
ISBN
8853859309101

OPIS

Potreba za udžbenikom iz veterinarske toksikologije vrlo je aktualna i to stoga:1) što je gradivo iz veterinarske toksikologije u nastavnom planu i programu integriranog preddiplomskog i diplomskog studija veterinarske medicine na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu; 2) što su odgovarajuća specifična područja iz toksikologije u programu doktorskog studija i 3) što nema posebnog udžbenika iz veterinarske toksikologije na hrvatskom jezičnom području i području srodnih jezika. Ovaj će udžbenik poslužiti i veterinarima u terenskoj praksi, posebno onim generacijama koje s tom materijom nisu upoznate u tijeku studija. Udžbenik će biti od koristi i srodnim strukama: agronomima stočarskog smjera, prehrambenim tehnolozima i biolozima koji se bave ekotoksikologijom. U ovom izdanju osuvremenjena je materija koju sadrži prvo izdanje, i kako je navedeno na kraju prvog izdanja, dopunjena biotoksinima otrovnoga bilja i venomima životinja otrovnica, te nekim otrovima koji nisu obrađeni u prvom izdanju.

I pored svega toga, potpuno smo svesni… Veterinarska ambulanta VetHome je specijalizovana za pružanje preventiva i terapija Vašim ljubimcima koju vodi doktor specijalistsa veterinarske medicine sa preko 20 godina iskustva u svakodnevnom radu sa malim životinjama. Budite sigurni da... Veterinarska medicina.

Budite sigurni da... Veterinarska medicina. Uravnavanje procesov pri zdravih in bolnih živalih.

POVEZANE KNJIGE