Vodič za razumijevanje kućnog budžeta i računovodstva

Vodič za razumijevanje kućnog budžeta i računovodstva - Santini, Guste | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Santini, Guste
DIMENZIJA
8,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodič za razumijevanje kućnog budžeta i računovodstva.pdf
ISBN
4060223328335

OPIS

Postoje brojni načini rješavanja financijskih problema. Nažalost, većina ljudi koristi se standardnim formulama za probijanje kroz život: puno radi, plaća račune i poreze, i zadužuje se. Oni obično čekaju pravu priliku ne shvaćajući da im ona često bljeska ispred očiju, a nisu je u stanju prepoznati.Financije su najveća i najbrža igra na svijetu. Tegobna, ali i zabavna. Postanite njezin aktivni sudionik. Poboljšajte svoju financijsku inteligenciju razvijajući najmoćniju aktivu koju imate, svoj um. Postupnim svladavanjem određenih pravila, samodisciplinom i ustrajnošću možete ostvariti svoje financijske ciljeve. Ne zaboravite, uspjeh se ne ostvaruje u kilometrima, nego u centimetrima: steknite malo sada, zadržite što imate, a poslije uzmite još malo. Pripadate li u skupinu onih koji stoje pred otvorenim vratima, na pragu prilika i mogućih uspjeha, ova knjiga prvi je korak da stupite kroz ta vrata. Pomoći će vam da shvatite temelje osobnih financija, a ostalo ovisi o vama. Razmislite, tisuću kvadrilijuna (brojka 1 s 27 nula!) atoma u bilijunima vaših stanica samo čeka da ih usmjerite. Jeste li voljni iskoristiti takvu atomsku snagu? Ako pak smatrate da je lakše samo se zaposliti i raditi za novac ili nemate vremena za razvoj svog financijskog duha, nema smisla da je čitate. Pomirite se sa sudbinom da će vas novac zaobilaziti. Umjesto da on radi za vas, vi ćete raditi za njega. “Onaj koji uči a ne misli, izgubljen je. Onaj koji misli a ne uči, u velikoj je opasnosti.” Konfucije

5 stars 4 stars 3 ... 7. Vodič za razumijevanje kućnog budžeta i računovodstva Autori: Guste Santini Izdavač: RIFIN d.o.o, Zagreb 2008 (ISBN: 978-953-7413-04-0), 152 stranice = 79kn Dragi čitaoče, ovo nije knjiga u kojoj ćete naučiti tehniku računovodstva, iako ima i tehničkih momenata. problematici.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Početna Proizvodi Knjige Ekonomija Računovodstvo VODIČ ZA RAZUMIJEVANJE KUĆNOG BUDŽETA I RAČUNOVODSTVA. Računovodstvo.

POVEZANE KNJIGE