Amanet

Amanet - Bazdulj,Hubijar, nura | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bazdulj,Hubijar, nura
DIMENZIJA
3,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Amanet.pdf
ISBN
4170169261815

OPIS

Svaki čovjek je misterija. Možemo biti uvjereni kako nekoga znamo u dušu, a zapravo znamo samo onoliko koliko je on dopustio da znamo. Nema li svako neki svoj unutrašnji svijet u koji se povlači da bi se napojio novom snagom, oživio davnu čežnju, raspirio zapretanu strast, vratio nadu da osim kaskanja u svakodnevici postoji još nešto. Jer svakodnevica, makar bila mirna kao mirna površina vode, sjajna kao zlatno žitno polje, svijetla kao sunčan dan, može postati zamorna. Je li taj svijet tati bila Zinaida?

Kao kantautor i pjevač postigao je znatan uspjeh, a pjesme pjevaju mnoge turske zvijezde. Amanet Most Popular . Amanet 6 epizoda.

Serija je prije svega sve osvojila svojom živom i sadržajnom pričom, koju je u seriju pretvorio producentski tim serije "Zakletva"! Kevser je skromna djevojka iz siromašne četvrti koja se uda u bogatu obitelj Krmli Uznemireni su jer da moraju naći prije nego ga on proda mafijašu koji tjera djecu na prošenje po ulici. Ali smiruje Kiraz nakon nevolje koja joj se dogodila.

POVEZANE KNJIGE