Antimemorandum-Dum

Antimemorandum-Dum - Beton | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Beton
DIMENZIJA
4,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Antimemorandum-Dum.pdf
ISBN
3634951251869

OPIS

Kulturno propagandni komplet Beton: Antimemoran dum-dum Izbor tekstova burlesknog književno-satiričkog podlistka dnevnog lista Danas s gostima: Predragom Lucićem, Andrejem Nikolaidisom, Borom Ćosićem…Tamo u tom budžaku, u podlistku lista Danas, jednom mesečno, ne hajući ni za juče ni za sutra, betonirano je sve vrednije u savremenoj srpskoj književnosti. Rajko Petrov Nogo, Glas javnosti Koliko vidim, radiće se temeljno i naširoko, onako kako su politički komesari u SSSR-u, u doba ‘armiranog’ komunizma, tražili od ‘trudbenika’ da šalju i više betona nego što je potrebno. Goran Petrović, Politika Oni nam donose na stranicama njihovog propagandno borbenog kompleta neku vrstu zidnih novina, kao iz vremena kineske kulturne revolucije, proglašavajući njihovo shvatanje literature kao jedino prihvatljivo i moguće. Marinko M. Vučinić, NSPMTe nestrpljive, neuviđavne i željne priznanja ljude poneko odjednom vidi kao obnovljene književne boljševike i kao direktne potomke kineske ‘četveročlane bande’ s redenicima od reči. Miro Vuksanović, NINIstina, postoji nešto u većini tekstova koje Beton objavljuje što bi trebalo da bude nekakva, mada čudna, teorijska pretpostavka: to je odbojnost i prema samim rečima Srbin i srpsko, kao najgorim američkim propagandnim filmovima o Srbima. Radoman Kordić, Evropa

Kulturno propagandni komplet Beton: Antimemoran dum-dum Izbor tekstova... Buy Antimemorandum-dum by grupa autora (ISBN: ) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.

Uskok i Wako - studija društvene povijesti granica euroazijskog komtinenta Široka ponuda knjiga - od beletristike i povijesnih knjiga do enciklopedija i dječjih knjiga, sve po povoljnim cijenama. Ono što Goulding zove jugoslovenskim filmskim iskustvom živio je na emocionalnoj razini. Jugoslavija je, naravno, mrtva - i malo je se tko sjeća rado.

POVEZANE KNJIGE