Bajke za velike Hrvate

Bajke za velike Hrvate - Stojčić, Edo | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stojčić, Edo
DIMENZIJA
7,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Bajke za velike Hrvate.pdf
ISBN
2213214579866

OPIS

Riječ je o zbirci neobičnih satiričnih priča koje su od ožujka 2003. godine do ožujka 2006. godine objavljivane u astrološkom časopisu ˝Zvijezde˝. Priče koje će mnoge nasmijati do suza, imaju polazište u WC-u jedne hrvatske obitelji u kojem dominantno mjesto zauzima obična bijela okrugla stropna svjetiljka, plafonjera, u kojoj se u trenucima njenog i autorovog nadahnuća, vidi svekolika hrvatska budućnost.

Za djecu je priredila i nekoliko knjiga i slikovnica prema motivima iz svjetske i domaće folklorne baštine; za "Hrvatske bajke" dobila je nagradu Kiklop 2009, a za "Noinu mačku" i druge igrokaze nagradu "Grigor Vitez ... Za svu decu širom sveta ova literatura je jedna od najznačajnijih i najvrednijih dragocenosti. I ova naša internet stranica teži da ostvari isti cilj: da deci, đacima i omladini predstavi najlepše bajke i priče i da im tako pomogne da postanu ne samo obrazovani i kulturni, već i plemeniti ljudi. Bajke za velike.

objavljivao u astrološkom časopisu Zvijezde izdao je u knjizi Bajke za velike Hrvate (2008). Autor je i višestruko izvođenih kazališnih komada Gdje je moj sombrero? (2001), po predlošku Boje kupleraja i Moja žena mene vara, te Diže li se vama, gospodo? Osim prekrasne prirode, niza objekata za okrepu, ovo je mjesto poznato i po bogatoj ponudi sportskih aktivnosti na vodi.

POVEZANE KNJIGE