Develop Your Listening and Reading Skills

Develop Your Listening and Reading Skills - Horvat, Martina | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Horvat, Martina
DIMENZIJA
8,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Develop Your Listening and Reading Skills.pdf
ISBN
4964965060344

OPIS

Priručnik s CD-om namijenjen je višim razredima srednjih škola. / razina B2/ Temeljni mu je cilj unaprijediti učenikove vještine čitanja i slušanja. Vježbe za razumijevanje ciljano testiraju bit sadržaja i upoznaju učenika s najčešćim tipovima zadataka kakvi se rabe u mnogim testovima tijekom školovanja. Svaka je skupina vježbi razrađena na nekoliko razina razumijevanja i u skladu je s vrstom teksta. Težina vježbi je različita, pa je priručnik prikladan za tipične razrede sastavljene od učenika različitih sposobnosti. Priručnik je prikladan za rad u razredu, ali i za samostalan rad.

This develops language skills in all students, even those who struggle with decoding. Therefore, listening can be used to develop these essential language skills with students of all reading abilities.

Develop Curiosity, An Open Mind, And A Desire For ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Develop Your Listening and Reading Skills autora Horvat, Martina, Špiranec, Ivana. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Priručnik s CD-om namijenjen je višim razredima srednjih škola.

POVEZANE KNJIGE