Mali koraci za nove roditelje

Mali koraci za nove roditelje - Briggs, Sandy | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Briggs, Sandy
DIMENZIJA
7,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Mali koraci za nove roditelje.pdf
ISBN
3229846688887

OPIS

Mali koraci za nove roditelje – Od rođenja do prve godineZnanstvenici sada znaju da su prve godine života presudne za zdrav razvoj mozga. Okruženje koje stvarate, osobito u prve tri godine, snažno utječe na taj razvoj i na budućnost vaše bebe. Zbog toga je knjiga Mali koraci za nove roditelje ponešto drukčija od onih knjiga o dječjem razvoju koje ste možda dosad čitali. Najviše se bavi razvojem djetetova mozga. Uz mnogo ljubavi i Male korake vaša će beba započeti putovanje u blistavu budućnost. Vaše je dojenče ovisno o vama i na vama je da mu stvorite okruženje koje potiče zdrav emocionalni, intelektualni i tjelesni razvoj. U prvoj godini života svaki tjedan donosi nova razvojna postignuća. Za roditelje je pravi užitak promatrati kako beba iz tjedna u tjedan vidljivo napreduje i ovladava novim vještinama. Roditelji se pitaju: Što mogu raditi s bebom baš ovaj tjedan da je potičem i pratim u tom čudesnom razvojnom procesu? U ovom ćete jednostavnom i praktičnom vodiču svaki tjedan nalaziti ugodne razvojne aktivnosti koje se nadograđuju na vaš prirodan roditeljski instinkt i bebinu snažnu motivaciju za učenjem i napredovanjem.

Jedan od načina da se prisjetimo i trgnemo, da se ... Radimo domaće zadatke, objašnjavamo nejasnoće, pripremamo se i vežbamo za testiće, kontrolne i pismene zadatke. Jedan čas se naplaćuje 400 dinara, 2 časa 700 dinara.

22:20 Dawn Tankersley, Sanja Brajković, Sanja Handžar: Koraci prema kvalitetnoj praksi - Priručnik za profesionalni razvoj odgajatelja . Koraci prema kvalitetnoj praksi nadopunjuje knjigu Teorija u praksi i sadrži primjere prakse različitih razina kvalitete - od neadekvatne, preko one koja ima elemente dobrog početka, do kvalitetne prakse i, naposljetku, održive prakse visoke kvalitete ... Dobro došli, mali prijatelji! Uvijek smo spremni za nove izazove.

POVEZANE KNJIGE