Nanovo se stvoriti

Nanovo se stvoriti - Boffey, D.Barnes | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Boffey, D.Barnes
DIMENZIJA
4,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Nanovo se stvoriti.pdf
ISBN
7891479358558

OPIS

Ako ste sebi i svojim bližnjima dosadili stalnim prepravljanjem i popravljanjem vlastitog života i konačno odlučiti postati osobom kakva želite biti – pročitajte knjigu o nanovostvaranju sebe.Nanovo se stvoriti je knjiga o tome kako postati osobom kakva želite biti. U ovoj knjizi Barnes Boffey izlaže na zavodljivo jednostavan, ali u osnovi temeljno nov način kako razumjeti sebe, kako stubokom izmijeniti život i kako poduzimati male korake koji nas čine sve jačima i vode osobnoj transformaciji. Nanovostvaranje sebe je proces kroz koji možete naučiti kako se osjećati voljenim, snažnim zaigranim i slobodnim čak i u teškim situacijama. To je knjiga o otkrivanju načina da sami uspješno riješite probleme s kojima se susrećete. Iz sadržajaPopravljanje, prepravljanje ili nanovostvaranje Odabrali ste transformaciju Nanovostvaranje Postizanje onoga što vam treba Intuitivno DA! Proces transformacije Mijenjanje odnosa Pomoćne metode nanovostvaranja

U ovoj knjizi Barnes Boffey izlaže na zavodljivo jednostavan, ali u osnovi temeljno nov način kako razumjeti sebe, kako stubokom izmijeniti život i kako poduzimati male korake koji nas čine sve jačima i vode osobnoj transformaciji. Jednom kad joj je brutalno oduzeto pravo da taj život nastavi, uspjela je u nemogućem: nanovo se roditi i još jednom samu sebe stvoriti kao glumica, ovoga puta američka. Mira Furlan umrla je na tridesetu godišnjicu jedne druge smrti.

Isto tako, pokušavamo osvijestiti i učenike da organiziraju vrijeme na način da nakon 16 sati prekinu interakciju upravo kako im se cijeli dan ne bi sveo na online nastavu - objašnjava Bačić. nanovo prijevod u rječniku hrvatski - engleski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Nanovo su u igri autorove vječne opsesije - ratovi, kršćanstvo, javne egzekucije i pokore.

POVEZANE KNJIGE